Gümüş’ün ayak sesleri

Zorlu Ankaragücü deplasmanından zaferle dönerek zirve yarışında ağırlığını iyice hissettiren Gümüşhanespor’da keyifler yerinde.

Gümüş’ün ayak sesleri
Zorlu Ankaragücü deplasmanından zaferle dönerek zirve yarışında ağırlığını iyice hissettiren Gümüşhanespor’da keyifler yerinde.

Bu sezon tek hedefini 1. Lig’e çıkmak olarak belirleyen ve bu hedef doğrultusunda yoluna emin adımlarla ilerleyen Kırmızı-Beyazlılar’da Asbaşkan Mutlu Gürler, her geçen hafta daha iyiye giden bir ekip görüntüsü verdiklerini söyledi. Ankaragücü karşısında çok önemli bir galibiyete imza attıklarını belirten Gürler, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu sezonun iyi müsabakalarından biri oldu diyebilirim. İki takımında güçleri eşitti. Bizim sporcularımız bu maçın öneminin bilincindeydiler. Geçtiğimiz haftalarda takımın üzerine koyarak gittiğini söylemiştik. Geride bıraktığımız haftalar takım bütünlüğünün yükseldiğini, sporcu arkadaşlarımızın birbirlerini daha iyi tanıdığını görüyoruz. Bu maçta iki takımda galibiyet düşündü. İki takımda bolca pozisyon üretti. Bu nedenle zevkli bir maç oldu.”

“Ancak netice ile itibari daha çok isteyen bizdik ve bununla da Ankara’dan 3 puanla dönmeyi başardık” diyen Gürler, “Çok değerli bir 3 puan aldık. Geçtiğimiz sezon kapısından döndüğümüz TFF 1. Lig’e çıkma sözümüzü yerine getirmek istiyoruz. Ama bu takımda rehavet oluşturmamalı. Bizim grubumuzda önemli bir denge var. Sporcu kalitesi birbirine yakın. Lig uzun bir maraton ve yolumuza dikkatimizi dağıtmadan gitmek istiyoruz”  ifadelerini kullandı.

Haberin Kaynağı: Günebakış Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER