Gümüşün rotası Kastamonu

Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Gümüşhanespor, hafta sonu karşılaşacağı Kastamonu deplasmanından 3 puan ile dönüp zirve takibini sürdürmek istiyor

Gümüşün rotası Kastamonu

Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Gümüşhanespor, hafta sonu karşılaşacağı Kastamonu deplasmanından 3 puan ile dönüp zirve takibini sürdürmek istiyor.

Rotayı Kastamonu’ya kıran kırmızı-beyazlılar Pazar günü oynayacakları Kastamonu 1966 maçı hazırlıklarını devam ettiriyor.

Lider Ankaragücü ile arasında 3 puan olan ve son oynanan İnegöl maçında 3 puan almayı başaran kırmızı-beyazlılar, Kastamonu deplasmanından da 3 puanla dönüp zirve takibini sürdürmek istiyor.

Kırmızı-beyazlılarda Teknik Direktör Tarık Daşgün, zorlu Kastamonu deplasmanı öncesi oyuncularını uyararak dikkatli olmalarını istedi.

Ligde son puan kaybının telafisinin olmayacağı sürece girdiklerini dile getiren Daşgün, “Son 6 haftaya girdik. Puan kaybının telafisi bizim açımızdan yok. Şampiyon olmak istiyorsak bütün maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Kastamonu deplasmanı bizim için zorlu olacak. Fakat oyuncularımın bu deplasmandan ellerinden geldiğince mücadele edip, buradan 3 puan ile döneceğimize inanıyorum. Zorlu bir fikstürümüz var. Kümede kalma mücadelesi veren ve Play-Off mücadelesi veren rakipler ile de karşılaşacağız. Ben inanıyorum ki o maçlardan da istediğimiz sonuçları çıkaracağız” dedi.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER