Henüz Hazır Değiliz

Spor Toto 2. lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Gümüşhanespor, yeni sezon ikinci etap kamp çalışmalarına, Teknik Direktör Levent Eriş yönetiminde Erzurum’da devam ediyor.

Henüz Hazır Değiliz

Spor Toto 2. lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Gümüşhanespor, yeni sezon ikinci etap kamp çalışmalarına, Teknik Direktör Levent Eriş yönetiminde Erzurum’da devam ediyor.

Günde çift idman yapan ve oyuncuların adeta pestilini çıkaran Levent Eriş ve ekibi, oyuncuların performansından memnun kalırken, herhangi bir sakatlık yaşanmaması için de azami dikkat gösteriyor.

Erzurum kampındaki çalışmaları Gümüşkoza’ya değerlendiren Teknik Direktör Levent Eriş, çok güzel bir ortamda çalışmalarını sürdürdüklerini, ligin ikinci grup takımlarının neredeyse tamamı ile aynı yerde çalıştıklarını söyledi.

“Hazırlık Karşılaşmaları Yapıyoruz”

Hazırlık müsabakaları anlamında karşılaşmalar yaptıklarını dile getiren Eriş, “Daha tam olarak hazır değiliz. O yüzden de hazır olmadığımız bir müsabakalarda oyuncularımızın bazılarını görme şansı elde ediyoruz. Henüz daha kondisyon depolama ve bir birimizle alışma dönemindeyiz.  Oyuncu grubumuz ve yeni katılan oyuncularımızın, henüz uyum sürecinde olduklarını söyleyebilirim. Sabah akşam olmak üzere günde iki kez idman yapıyoruz. Hazırlık müsabakaları ile birlikte lige kadar gayet iyi bir durumda olacağımızı düşünüyorum” dedi.

“Transfer Çalışmalarımız Devam Ediyor”

Takımın geneline bakıldığında kafanızda düşündüğünüz oyuncu profilini oluşturabildiniz mi sorusuna cevap veren Eriş,  “Daha henüz çok eksiğiz. Hücum bölgemizde özellikle santraforumuz henüz elimizde mevcut değil hatta hiç yok diyebilirim. Transfer yaparken çok oyuncu gelmek istedi ancak önemli olan bizim seçeceğimiz oyuncuların gelmesidir. Yoksa biz herkesi getirebilirdik buraya. Çok seçici davrandığımız için gelecekse üst düzeyde katkı verebilecek bir santrafor gelmeli.  Özellikli bir santrafor gelecek.  Gelmeyecekse de ikinci ligdeki santraforlardan birkaç isim net bir şekilde hazır. ama ikinci ligden alacaksak da kaliteli bir santrafor almayı planlıyoruz. Transferler daha henüz bitmedi.  Başkan ve yönetim kuruluyla görüştüm. Transferler bitene kadar buradaki oyuncularımızı değerlendireceğiz. Transferin son saatine kadar hakkımızı kullanmak istiyoruz. Oyuncularımızın bazılarını hazırlık maçlarında göreceğiz. Bizi şampiyonluğa götürecek kimler varsa onlarla yolumuza devam edeceğiz. Eksikte varsa ona göre değerlendirme yapacağız” diye konuştu.

Şahin Öztürk

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER