'Her Şey Yolunda; Daha İyi Olacağız'

Antalya’da kampta olan Gümüşhanespor ile ilgili Gümüşkoza’ya açıklamalarda bulunan Başkan Kaya Büyükbayraktar çok verimli bir kamp dönemi geçirildiğini söyledi.

'Her Şey Yolunda; Daha İyi Olacağız'

Antalya’da kampta olan Gümüşhanespor ile ilgili Gümüşkoza’ya açıklamalarda bulunan Başkan Kaya Büyükbayraktar çok verimli bir kamp dönemi geçirildiğini söyledi.

Çalışmaların 24 Aralıkta başladığına ve o günden bu güne gayet neşeli ve huzurlu bir ortamda çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Başkan Büyükbayraktar, “Tesis ve saha olarak çok güzel bir ortamda çalışıyoruz. Tek endişemiz, Antalya ikliminde bu aylarda meydana gelen rüzgâr ve yağmurun etkisi ile çalışmalarımızın yarım kalabilmesi. Bizim takımımızın biraz daha iyi çalışması gerekiyor. Her takım gibi ama hedefi olan bir takımın iyi bir ortamda devre arasını iyi değerlendirip kondisyonunu daha da yükseltmesi gerekir” dedi.

“Oyuncularımıza Kondisyon Yüklemesi Yapacağız”

Sezona geç başlamış olmanın sonucu olarak bazı sakatlıkların yaşandığını kaydeden Başkan Büyükbayraktar, “Biz sezona geç başladığımız için Levent Hoca’nın takıma fazla yükleme yapma imkanı olmadı. O yükleme yapılamadığından dolayı zaman zaman ciddi sakatlıklarımız oldu. Şimdi o şansı yakaladık. Bu devre arası bize iyi geldi. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Zaman zaman sakatlıklar bizi sıkıntıya soktu ama biz onları hiç paylaşmadık. Örneğin Maraş’a giderken 5 tane banko oynayan sakatımız ve cezalı oyuncumuz vardı. Biz elimizdeki kadronun kalitesini ve kapasitesini biliyoruz. Burada yapılacak olan ileride adale sakatlanmalarının önünü kesmek için çok iyi bir kondisyon yüklemesidir” diye konuştu.

“Korkumuz Uzun Süreli Sakatlıklar”

Takım içerisinde net olarak görülen ve aciliyet isteyen sorunlu bir mevkiinin bulunmadığına dikkat çeken Büyükbayraktar, “Transfer konusunu hocamızla görüştük. Elimizde ciddi bir kadro var. Tabii ki her hoca transfer yapmak ister. Daha kaliteli, daha tecrübeli oyuncuları herkes ister. Bunu biz de isteriz. Ama önemli olan eldeki oyunculardan en iyi performansı elde etmektir. İhtiyaçtan fazla dolgu yaptığınız zaman oynayan oyuncuyu da huzursuz edersiniz. Bazen gereksiz yere atılan transfer söylemi bile takımın ritmini bozmaya yeter. Bizim bu noktada oyuncularımızın kalitesi ortada. Bizim esas sorunumuz herhangi bir sakatlık veya ceza durumunda ortaya çıkıyor. Allah göstermesin bazen uzun süreli sakatlık yaşanabiliyor. Örneğin sezon başında Servan Taştan sakatlanarak sezonu kapattı. Geçen yıl yine Onur Okan sakatlandı ve hala kendine gelemedi. Elimizde geniş bir kadromuz var ancak herkes bizi hedef olarak görüyor. Yani ligin en altından tutun en üstüne kadar oynadığımız her karşılaşmada mücadele üst düzeyde yaşanıyor. Bu da işin doğasından kaynaklanıyor” şeklinde konuştu.

“İlk Hedef Ön Libero”

Sadece transfer yapmış olmak için transfer yapmayacaklarının altını çizen Başkan Büyükbayraktar, “Kafamda transfer olarak ön liberoya Kağan gibi 8 numara pozisyonunda bir oyuncu profili düşünüyorum. Kağanın olmadığı zaman sıkıntı yaşıyoruz. Bu yüzden bunu önemsiyorum. Zahit konusu tam netlik kazanmadı ama. Ben Zahit’in karakterini ve özünü biliyorum. Gümüşhane’yi benimsemiş, taraftarında kendisini benimsediği, yüreğiyle oynayan ve her geçen yılda üstüne koyan bir oyuncu. Bize gelmeyi çok istiyor. Manisaspor başkanı da beni arayarak Zahit’i kendilerine yönlendirmemi istiyor. Şu an transfer yasağı olduğu için beklemedeyiz. Hocamızda transfer konusu ile ilgileniyor. Süper ligde oynamış PTT 1’nci lige kayan ve boşta kalmış kaliteli ve takımımıza katkı vereceğine inandığımız oyuncu bulabilirsek alırız. Ancak, alacağımız oyuncu tecrübeli ve geldiği zaman tereddütsüz oynayabilecek bir oyuncu olmalı” ifadelerini kullandı.

Şahin Öztürk

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER