İşte verilmeyen o penaltılar

TFF 2.lig, Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve son 3 sezondur kapısından döndüğü bir üst lige bu yıl çıkmak için büyük çaba sarf eden temsilcimiz Gümüşhanespor, ligin ilk 2 haftasında adeta hakemlerin hışmına uğrayarak 4 puandan oldu.

TFF 2.lig, Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve son 3 sezondur kapısından döndüğü bir üst lige bu yıl çıkmak için büyük çaba sarf eden temsilcimiz Gümüşhanespor, ligin ilk 2 haftasında adeta hakemlerin hışmına uğrayarak 4 puandan oldu.

Teknik direktör Ziya Doğan’ın da bugün yaptığı basın toplantısında dile getirdiği ve “Bu durumun dünyada eşi örneği yok” cümleleriyle feryat ettiği durumun görüntüleri sosyal medyada yayımlandı.

Taraflı tarafsız her kesimin tepkisini çeken bu duruma özellikle Gümüşhanespor taraftar grupları ateş püskürürken maç boyunca rakip takıma verilmesi gereken kartların verilmediği, verilmeyen penaltıların bariz penaltı olduğu spor otoritelerince de doğrulandı.

Gümüşhanespor’un taraftar derneği olan KAFADARLAR da sosyal medya hesapları üzerinden videosuyla birlikte yaptığı açıklamayla Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) hakemlerine sahip çıkmasını istedi.

Gümüşhanespor’un Samsunspor maçında hakem tarafından adeta “doğrandığı” ifade edilen açıklamada, “Vermediği penaltılar videoda görünüyor. Yorum sizlerin değerli dostlar. Bayrampaşa maçında da aynı şekilde pozisyonlar yaşadık ve gollerimizi vermedi hakem. TRT canlı olarak yayınladı. Maç yayınlarını izleyip gerekli önlemleri almaları için Türkiye Futbol Federasyonunu uyarıyoruz. Her Gümüşhanelinin mail ve telefonla ulaşmalarını, takımlarına her sene yapılan haksızlıklara karşı susmamalarını rica ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Hakem’in Gümüşhanespor karnesi ilginç!

Ligin daha 2.haftasında Gümüşhanespor-Samsunspor karşılaşmasında herkese saç-baş yolduran hakem Adem Sarıtaş’ın 2014 yılında oynanan ve 1-1 biten Hatayspor-Gümüşhanespor maçında da benzer kararlar aldığı ortaya çıktı.

B klasman hakem olduğu ve asıl mesleğinin öğretmenlik olduğu öğrenilen Sarıtaş bu kez Samsunspor karşısında vermediği net 4 penaltının yanı sıra defalarca oyundan atılması gereken rakip takım stoperi ve kalecisini de oyun ve ahlak kurallarını hiçe sayarak oyunda tutarak yine 2 puanımızı çaldı.
 

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2018, 16:56

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
YORUMLAR
sezai akman
sezai akman - 6 yıl Önce

samsun maçında o pozisyonda penaltı vermeyen hakemin hakemlik sertifikası alınması lazım.resmen iki puanımızı çaldı .

SIRADAKİ HABER