Kaldığımız yerden devam edeceğiz

Gümüşhanespor’da gözler yarın Bayburt’ta oynanacak olan Hacettepe maçına çevrildi.

Kaldığımız yerden devam edeceğiz

TFF2.Lig Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor ligin 10’uncu haftasında yarın Hacettepespor’u konuk edecek. Stad zemin ısıtma çalışmalarının tamamlamaması nedeniyle Bayburt Genç Osman stadında oynanacak olan müsabaka saat 14.30’da başlayacak.

Maç öncesi oldukça iddialı açıklamalarda bulunan Gümüşhanespor kulüp yöneticisi Fazıl Ceylan, “Bayburt bize uğurlu geldi. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tek hedefimiz 3 puan. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Karşıyaka maçında muhteşem bir sonuç aldık. Bu maç tanda zaferle ayrılacağımıza inancım tam. Takımımız iyi bir hava yakaladı. Bugsaş beraberliği ve kupa maçında alınan sonuçlar taraftarımızı yanıltmasın. Kupa macerasını geride bıraktık. Artık tam anlamıyla lige odaklanmış durumdayız. O çok istediğimiz şampiyonluğu bu defa Play offlar’a taşımadan yaşamak istiyoruz. Gün birlik ve beraber olma günü. Taraftarlarımız maçlarda takımımızı yalnız bırakmasın. Hacettepe maçına gidecek olan taraftarlarımız için maç günü talep doğrultusuna göre otobüs kaldıracağız. İnanıyorum ki taraftarımız bu maçta takımını yalnız bırakmayacak ve Bayburt’a akacaktır” dedi.

Müsabakayı Sakarya bölgesinden Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını ise Suat Güz ve Gürcan Dönmez yapacak.

Şahin Öztürk
 

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER