‘Karşıyaka maçını unutup kazanmak zorundayız’

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor’da Teknik Direktör Tarık Daşgün, kaybedilen 3-0’lık Karşıyaka maçı sonrası sert ifadelerde bulundu.

‘Karşıyaka maçını unutup kazanmak zorundayız’

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor’da Teknik Direktör Tarık Daşgün, kaybedilen 3-0’lık Karşıyaka maçı sonrası sert ifadelerde bulundu.  

Karşıyaka maçında istedikleri gibi başlayamadıklarını ve futbolcuların gününde olmadıklarını dile getiren Daşgün, “Ben bu takımla 36 maça çıktım. İlk defa bu kadar kötü gün yaşadım. Kaybettiğimiz, geriye düştüğümüz maçlar illaki oldu ama hiçbir zaman o maçlarda direncimiz kırılmamıştı. Ancak bu maçta direncimizi kıran faktörlerde oldu”  diye konuştu.

“BÜYÜK BİR LOBİ OLUŞMUŞ”

Gümüşhanespor olarak futbol oynamaya odaklandıklarını dile getiren Daşgün, büyük bir lobinin oluştuğuna vurgu yaptı. Daşgün, “Büyük bir lobi oluşmuş. Bizim lobimiz yok biz sadece futbol oynamaya odaklanmışız. Bizler sahaya çıkıp maç kazanmaya çalışıyoruz. Ama birileri masa başında, orada burada, hakemler ile üzerine geliyor. Maçın daha 30. saniyesi rakip takımın kalecisi kırmızı kart görmesi lazım hakem faul bile vermiyor. Geçen maç hakeza aynı şekilde. Şimdi sen bir maça çıkıyorsun rakip takımın kalecisinin ilk dakikada atıldığını düşünün. Bunları konuşmak istemiyorum ama direncimizi kırıyorlar.” şeklinde konuştu.

“RAKİPLERİMİZİN PUAN KAYBETMESİNİ BEKLEYECEĞİZ”

Önlerinde 7 maç kaldığını ve bu maçlarda ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini ifade eden Daşgün, sözlerine şu şekilde devam etti: “Pazar günü maçımız var. Karşıyaka maçını unutmak zorundayız ve önümüzdeki maçları kazanmak zorundayız. Biz takıldıysak herkeste takılacaktır. Daha önce kimin ne yaptığına bakmıyorduk. Şimdi rakiplerimizin de ne yapacağına bakacağız. İnşallah Karşıyaka maçında yaşadığımız kötü günü ilerleyen maçlarda yaşamayız.”

Ligin 28.haftasında 19 Mart Pazar günü saat 14.30’da Yenişehir Stadında İnegölspor’u ağırlayacak olan temsilcimiz Gümüşhanespor bu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı son çalışmayla tamamlayacak ve maç saatini bekleyecek.

Yeni Şehir Stadyumunda MKE Ankaragücü maçında çıkan saha olayları nedeniyle verilen 3 maçlık seyircisiz oynama cezasının son müsabakasını İstanbul bölgesinden Çağdaş Altay, Salim Şanlıer ve Yunus Taşkın hakem üçlüsü yönetecek.

Temsilcimiz bu hafta sahasında oynadıktan sonra 2 hafta üst üste deplasmana gidecek ve seyircisiyle evinde 9 Nisan tarihinde Niğde Belediyespor müsabakasında buluşacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER