Lideri yeneceğiz

Gümüşhanespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Tuzlaspor karşılaşması hazırlıklarını Yenişehir Stadyumunda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Lideri yeneceğiz
Gümüşhanespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Tuzlaspor karşılaşması hazırlıklarını Yenişehir Stadyumunda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Fatih Akyel, antrenman öncesi sporcularla yaptığı toplantıda, deplasmanda oynayacakları lider Tuzlaspor karşılaşmasının kendileri için önemli bir karşılaşma olduğunu söyledi.

Toplantının ardından ısınma, jimnastik ve top çalışması yapan sporcuların oldukça hırslı oldukları gözlendi.

Teknik Direktör Akyel, antrenman sonrası gazetemize yaptığı açıklamada, sezonun başından itibaren sakat oyuncuları bulunduğunu belirterek, “Ciddi anlamda sakat oyuncularımız var. Ancak, bunu bir mazeret olarak kabul etmiyoruz” dedi.

Zorlu Rakiple Oynayacağız

Sezonun üçüncü haftasında deplasmanda oynayacakları Tuzlaspor karşılaşmasının zor bir karşılaşma olacağını dile getiren Akyerl, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Takım olarak geride kalan iki haftada oyuncularım çok iyi mücadele sergilediler. Her iki karşılaşmada da çok iyi oynadık. Önemli olan Diyarbakır gibi önemli bir rakibi kendi sahamızda yenmekti. Kendi sahamızda seyirci avantajımızı da çok iyi kullanarak üç puan alan taraf olduk. İlk hafta deplasmanda Kocaeli Birlik gibi zor bir takımla oynadık orada da çok güzel oynadık. Gerçekten de alkışlanacak bir futbol ortaya koyduk, fakat berabere kaldık. Bu hafta zor bir hafta, liderle oynuyoruz. Tuzla iki haftada oynanan karşılaşmalarını kazandı. Biz de orada onları yenmeyi düşüneceğiz. Mümkünse puan ve puanlarla dönmeye düşünüyoruz.”

Cezalı ve sakat sporcuları olduğunu belirten Akyel, “Bu ligin en iyi oyuncularından olan Halil Karataş ve Cem Köksal gibi süper ligde oynamış sporcularımız sakat.  Geçen sezon iyi bir performans sergileyen Hakan Albayrak da sakat. Tabi sakat oyuncularımız bizi üzüyor. Ancak, biz sakatlık mazeretine sığınmayacağız. Onların yerini dolduracak kaliteli oyuncularımız da var. Çıkıp en iyi şekilde oynayarak, deplasmandan puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Halı Sahada Antrenman

Tuzlaspor’un sahasının suni çim olması nedeniyle antrenmanlarını suni çim sahada sürdürdüklerini ifade eden Akyel, açıklamasını şöyle tamamladı:

“Federasyonun onlara avantaj sağladığını düşünüyorum. Onlar bütün sezon boyunca orada antrenman yapıyorlar. Biz oyuncularımızı antrenmana çıkardığımızda sertlikten dolayı ağrı çekiyorlar. Sahanın sert olmasından dolayı belleri, bilekleri ağrıyor ama şartlara uymaya çalışıyoruz. Avantajlarını kullanmak isteyeceklerdir. Biz de onlara bu avantajlarını kullandırmamaya çalışıp oradan galip gelemeye çalışacağız.”

Ramazan Yetim

Haberin Kaynağı: Olay Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2015, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER