LİGE DAMGA VURACAĞIZ

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Levent Eriş, “Bu sefer Play-Off’larda final oynayan değil, şampiyon olacak takım oluşturuyoruz. Çok kaliteli bir ekibiz. Bu lige bu sene damga vuracağız” dedi

LİGE DAMGA VURACAĞIZ

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Levent Eriş, “Bu sefer Play-Off’larda final oynayan değil, şampiyon olacak takım oluşturuyoruz. Çok kaliteli bir ekibiz. Bu lige bu sene damga vuracağız” dedi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gümüşhanespor’da Teknik Direktör Levent Eriş, lig başlamadan rakiplerine gözdağı verdi. Ligdeki rakiplerine kıyasla hazırlıklara 10 güç geç başladıklarını dile getiren Eriş, bu sezon Gümüşhanespor’un Play-Off’larda final oynayan değil, şampiyon takım olacağını vurguladı. Erzurum kampında adeta oyuncuların pestilini çıkaran kimi günler 2, bazı günlerse 3 antrenman yaptıran deneyimli teknik adam, “Erzurum kampı muazzamdı. Çocuklar da çok güzel bir kamp geçirdi, iyi hazırlandılar. Onun ötesinde arkadaşlık ve birliktelik müthiş bir görüntüydü” dedi.

Bu arkadaşlığın skora da yansıyacağını dile getiren Eriş, “Eski oyuncular yeni gelenlere takımdaşlığı örnek gösterecek davranış gösterdiler. Her geleni ailenin parçası gibi içeriye aldılar ve ben bundan dolayı teşekkür ediyorum. Bu güzel birliktelik skorlara da yansıyacak”dedi.

Gümüşhaneye yakışacak takımı yaratmak, bu sefer final oynayan değil şampiyon olan takımı oluşturmak istiyoruz. Çocuklarımızın bu isteğini beğeniyorum. Kaliteli bir takım geliyor. Hem kalite hem de fiziksel üstünlükle bu lig içerisinde çok daha iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum. Gümüş bu lige damgasını vuracak” diye konuştu.

Şampiyonluk mu,Türkiye Kupası mı?

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Levent Eriş, lig şampiyonluğunun kendileri için Türkiye Kupası’ndan daha öncelikli olduğunu söyledi. “Türkiye Kupası kimi kulüpler için elzem kimi kulüpler için itibar meselesi” diyen Eriş, “Kupada da bu sene sürdürebildiğimiz kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Ama bu değil ki kupa, şampiyonluktan daha öncelikli… Türkiye Kupası itibar meselesidir. Maç sayısının fazlalığıdır. Bizim asıl amacımız şampiyonluktur. Onun dışındaki her maç bu yolda yürüdüğümüz müsabakalardan bir tanesidir. Hazır olmayan oyuncuları oynatabilmektir” dedi.

Adem bizim evladımız!

Gümüşhanespor teknik patronu Levent Eriş, Suriye’deki iç savaştan kaçıp, Türk vatandaşı olan ve futbol tekniğiyle kısa sürede Milli Takım antrenörlerinin dikkatini çekerek U14 millisi olan Adem Metin Türk için de geleceğin en önemli oyuncularından birisi olacağını söyledi. Başkan Kaya Büyükbayraktar’ın Gümüşhanespor’a transfer ettiği ve Erzurum kampına katılan Adem için “O bizim evladımız” diyen Eriş, “Adem’i severek kampa götürdük. İlerleyen zamanlarda Gümüşhane’ye önemli katkılar sağlayacaktır. Ama henüz 13 yaşında. 3-4 gün sonra da İstanbul’a geri gidecek. Ümit ediyorum Adem ilerleyen zamanlarda iyi bir futbolcu olur. Çok beyefendi terbiyeli sevecen ve ahlaklı görüntüsü var” dedi.

Gümüşhane 2 eksikle çalıştı

Erzurum kampını tamamlayıp Gümüşhane’ye dönen Gümüşhanespor, önceki gün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sezon çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Oyuncular antrenmanda düz koşu yaparken, yeni transferler Tita ve Ersel takımla birlikte antrenmana katılmadı. Tita takımdan ayrı salonda çalışırken, yönetimden izin alan Ersel, özel işleri dolayısı ile İstanbul’a gitti. Dün de hazırlıklarına devam eden kırmızı-beyazlılar, Levent Eriş yönetiminde kondisyon çalıştı.

Şahin Öztürk

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2017, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER