Ara
Gümüşhane
Hafif kar yağışlı
-4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,9259 %0.13
50,6303 %-0.18
6.250,52 % 1,29
Gümüşhane Haberleri Gümüşhanespor Öğrencilerden Gümüşhanespor’a Proje

Öğrencilerden Gümüşhanespor’a Proje

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, Gümüşhanespor yönetim kurulu üyeleri Fazıl Ceylan ve Vedat Koç, Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin gerçekleştirdiği sunuma katıldı.

1447
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
KAYNAK: Ahmet Öksüz
Gümüşhanespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, Gümüşhanespor yönetim kurulu üyeleri Fazıl Ceylan ve Vedat Koç, Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin gerçekleştirdiği sunuma katıldı.

Gümüşhane Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrencileri Ahmet Öksüz, Halit Taşcan, Emre Demir, Emrah Köroğlu ve Ayşe Nur Keskin, İmaj Yönetimi dersi için Gümüşhanespor’u konu ederek sunum hazırladı.

Sunumu yaparken Gümüşhanespor forması giyen öğrenciler aynı zamanda teknik adam ve kulüp yöneticilerini de sunuma davet etti. Gerçekleştirilen sunumda öğrenciler, Gümüşhanespor için bir çok projeyi ele aldı. Hazırlanan projelerin kulüpte değerlendirileceğini de söyleyen yöneticiler, öğrencilere yapmış oldukları sunumdan dolayı teşekkür etti.

MASKOT PROJESİ

Günümüzde birçok takımın maskotu olduğunu ve bu maskotların hem takımın tanınırlığını hem de algılama kolaylığı sağlayacağını belirten projeyi öncelikli olarak faaliyete geçirmek istediklerini belirten yöneticilerinden Fazıl Ceylan, “Gümüşhanespor’un bu ve buna benzer değişikliklere ihtiyacı olduğunu öğrenciler güzelce ele almış. Maskotların maçlardan önce Gümüşhane sokaklarında gezip halkı maça davet etmesi çok güzel bir proje. Bizde öğrencilere hem destek sağlamak adına hem de takımımız adına bu projeyi en kısa zamanda hayata geçirmek istiyoruz.” dedi. 

ENGELLİLER STADYUMDA

Dikkat çeken bir diğer proje ise “Engelliler Stadyumda” projesiydi. Türkiye’nin  yüzde 12’sini oluşturan engelliler stadyumlarda yok sayılıyor. Gümüşhane’de bulunan engelliler, Gümüşhanespor maçlarını stadyumda rahatlıkla izleyebilmeleri için yapılacak olan yeni tribünde engellilere yer ayrılmasını gerektiği vurgulandı. Konu üzerine konuşma yapan yöneticilerden Vedat Koç, “Öğrencilerimiz çok hassas noktaya değinmişler. Bu konuda kendilerini gerçekten tebrik etmek istiyorum. Bu projeyi hayata geçirmek için tüm yönetici arkadaşlarla çalışacağız. Hepimiz birer engelli adayıyız, duyarlı olmamız gerekiyor.” diye konuştu.

Sunumun ardından değerlendirme konuşması yapan İncedal, “Üniversite öğrencilerinin bizi buraya davet etmelerinden dolayı onur duyduk. Bizi çok iyi araştırmışlar, bütün eksikleri teşhis etmişler, sadece teşhis etmekle kalmamışlar ve çözüm üretmişler. Biz de bir 3t sistemi vardır, tespit, teşhis ve tedavi bunları çok iyi uygulamışlar. Bu yüzden hepsine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *