'Oyuncularım bugün inanılmaz mücadele ettiler'

Gümüşhanespor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, bekledikleri ve hak ettikleri finali yakaladıklarını söyledi.

Gümüşhanespor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, bekledikleri ve hak ettikleri finali yakaladıklarını söyledi.

Kastamonuspor 1966 maçının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Altıparmak, “Oyuncularım bugün inanılmaz mücadele ettiler. Çok iyi oynadılar. Özellikle maçın ikinci yarısında mükemmele yakın bir futbol oynadık. Çok farklı kazanabileceğimiz bir maçtı özellikle ikinci yarısı. Kastamonu takımı elinden gelen herşeyi yaptı. Ama Gümüşhane’de Gümüşhanespor’la oynamak çok zor. Gerçekten önemli bir deplasman. Bugün takım istenen herşeyi müthiş yaptı ve uyguladı. Bütün oyuncularımın ayaklarına sağlık. Sadece son bir 90 dakikamız kaldı” diye konuştu.

“Bugün seyirci, futbolcu, yönetici, Gümüşhaneliyim diyen herkesin müthiş bir birleşmesi vardı”

Altıparmak, özellikle bütün taraftarlara muhteşem destekleri için teşekkür ederek, şunları söyledi: “Maçın başından sonuna kadar inanılmaz istekli ve arzulu bir seyirci vardı. Onlara karşılık veren de bir takımları oldu. Bugün seyirci, futbolcu, yönetici, Gümüşhaneliyim diyen herkesin müthiş bir birleşmesi vardı. Sahada hak eden kazandı, hak eden finale çıktı. Oyuncularımı kutluyorum. Artık bütün herşeyimizle finale hazırlanacağız.”

“İnşallah 21 Mayıs’ta şampiyon olup 1.lige çıkacağız”

Finalde Büyükşehir Belediye Erzurumspor’la karşılaşacaklarını ifade eden Altıparmak, herkesin tek amacı şampiyon olmak olduğunu ve iyi bir rakibe karşı oynayacaklarını belirterek, “İnşallah 21 Mayıs’ta şampiyon olup 1.lige çıkacağız” ifadeleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2017, 23:45

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER