Rektör Zeybek’ten Gümüşhanespor’a tatlı ikramı

Gümüşhane Üniversite Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Şanlıurfaspor maçı öncesinde antrenmanı izleyerek teknik ekip ve oyuncu kadrosuna tatlı ikram etti be başarılar diledi.

Rektör Zeybek’ten Gümüşhanespor’a tatlı ikramı

Gümüşhane Üniversite Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Şanlıurfaspor maçı öncesinde antrenmanı izleyerek teknik ekip ve oyuncu kadrosuna tatlı ikram etti be başarılar diledi.

TFF 2.lig, Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimizin antrenmanını izleyerek bir ilki gerçekleştiren Rektör Zeybek, Teknik direktör Ahmet Yıldırım'la sohbet ettikten sonra sonra kulüp binasına geçerek yöneticilerle görüştü.

Gümüşhanespor’un Gümüşhane’nin en önemli markalarında birisi olduğunu vurgulayan Zeybek, “Gelişmekte olan şehrin marka sayısını arttırması lazım.  Üniversitemizde kulübümüz gibi bu markalardan bir tanesidir. Başarı bir kişiyle iki kişiyle olmuyor. Siz uzun yıllar yöneticilik yaptınız ve yönetim ekibindesiniz. Hep birlikte birbirine destek vererek oluyor. Başarırsan sahip çıkan çok oluyor başaramazsan olmuyor. Bu yollarda başarıda başarısız da hep iç içe geçmiş durumda” ifadelerini kullandı.

Zeybek, “Dünyanın en güçlü kulüpleri bile bir dönem bakıyorsunuz sıkıntılarla boğuşmak zorunda kalabiliyor. Asıl olan o zor durumlarda kulübe destek olabilmek, sahip çıkabilmek. Biz ziyareti uzun süredir düşünmüştük ama bugüne kısmet oldu. Takımın son üç haftadır başarısı bizi ziyadesiyle memnun etti. Zaten başarılı bir kulübümüz özellikle son iki, üç yıldır başarısını daha da yükseltti. Böyle olunca beklentiler arttı. Arkadaşlarla da konuştuk. Ben o finali kayıp görmüyorum asla. Çünkü bütün kurumların kulüpler gibi kurumsallaşması önemli.  O sadece süreyle ilgili değil. Tecrübe birimiyle ve aktarımıyla ilgili. Geçen sene ne hissettik? Kulüpte biraz daha abi pozisyonlarında oynayan oyuncu eksikliğini fark ettik. Yani Tita sadece süper lig de oynamış, kariyerli bir futbolcu olduğu için düşünülmedi” dedi.

Gümüşhanespor’un her zaman yanında olduklarını belirten Prof. Dr. Zeybek, “Biz kulübümüzün bu sene hedefine ulaşacağına canı gönülden inanıyoruz. Burada bütün yönetim ekibimizde bir heyet oluştu. Hem de bir bütün olarak Gümüşhanespor’un bu seneki başarısında bizlerde zaman zaman tribünlerde, tribünde olmasak dualarımızla yanındayız. Asıl olan Gümüşhanespor’un gücüne güç katabilmektir. Bu noktaya gelmesinde kim alın teri dökmüşse herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu

Gümüşhanespor ikinci başkanı İsmet Çakmak da Gümüşhane Üniversite Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek'e ziyaretleri için teşekkür ederek, “Üniversitemizle bütünleşmenin, sosyal, ekonomik kültürel yönden artarak devam edeceğini kanaat ediyoruz. Bizden bir isteğimiz varsa Gümüşhanespor olarak, üniversitemizin sosyal, kültürel, ekonomik yönden her faaliyetinde beraber oluruz. Omuz omuza ülkemizin daha iyi seviyeye gelmesi için bütün gayretle hep beraber çorbanın içinde bir tuzumuz olursa bizimde mutlu edecek. Bu arada tabi sayın ulusal başkanımız ve millet vekilimiz sayın Osman Akgül'ün de kulübümüze ifadesi çok zor olan maddi ve manevi yönden çok desteği var. Onun içinde ona da şükranlarımı sunmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Çakmak, “Bütün kulüplerin olduğu gibi zan zaman bizim kulübünde ekonomik sıkıntıları oluyor. Ama bunları el birliğiyle söz birliği ile aşmaya çalışıyoruz. Bu manada emeği olan çok değerli arkadaşlarımız dostlarımız var onlara da çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER