Sessizlik Nihayet Bozuluyor

Gümüşhanespor’da uzun süredir devam eden sessizlik nihayet sona eriyor.

Sessizlik Nihayet Bozuluyor

Gümüşhanespor’da uzun süredir devam eden sessizlik nihayet sona eriyor.

Taraftarın merakla beklediği konular ile ilgili olarak Gümüşkoza’ya açıklamalarda bulunan Başkan Kaya Büyükbayraktar, kendisi ve Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’ın görevine devam edip etmeyeceği konusunun bu hafta içerisinde netlik kazanacağını söyledi.

Geçen hafta gerçekleşmesi planlanan görüşmenin, TFF tarafından Kosova-Türkiye maçına davet edilmesi ve teknik direktör Altıparmak’ında kardeşinin cenazesi dolayısıyla gerçekleşemediğini kaydeden Başkan Büyükbayraktar, “Teknik direktörümüz Mehmet Altıparmak’tan önceki gün raporu aldım. Hocamız hazırlamış olduğu geniş kapsamlı bir raporu bana sundu. Raporunda sezonun değerlendirmesini yaptı. Oyuncuların yetenekleri kabiliyetleri üzerinde yorum yapmış. Neticede sezonu değerlendirdi. Play off maçlarında dakika dakika oyuncular üzerinde analiz yaparak güzel bir rapor hazırladı. Raporun detaylarını okudum. Bu akşam hocamızla oturup görüşeceğim. Aklında nasıl bir yol haritası bulunduğunu öğrenip ona göre hareket edeceğiz” dedi.

Takımda kalacak ve gidecek oyuncular konusuna da açıklık getiren başkan Büyükbayraktar, “Hocamızın düşüncesi çok önemli. Bizden ne istiyor. Futbolcu profili ve ekip profili nasıl olacak bunu göreceğiz. Tabiidir ki hedefi şampiyon olacak bir takım kurulmasını isteyecek. Şu anda yeni gelen takımlardan Sakarya, Altay dâhil bütün takımlar çok ciddi transferler yapıyor. Herkes şampiyonluğa oynuyor. Bizde hocamızla bir görüşme yaptıktan sonra atılması gereken adımlar neyse ona göre hareket edeceğiz” diye konuştu.

Şahin Öztürk

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER