'Son 3 maçtan 9 puan istiyoruz'

Gümüşhanespor Başkanı Kaya Büyükbayraktar sezonun ilk yarısının bitimine 3 hafta kaldığını, Gümüşhanespor’un oynayacağı bu 3 maçı kazanması halinde devre arasına puan farkını açmış bir şekilde girebileceğini söyledi.

'Son 3 maçtan 9 puan istiyoruz'

Gümüşhanespor Başkanı Kaya Büyükbayraktar sezonun ilk yarısının bitimine 3 hafta kaldığını, Gümüşhanespor’un oynayacağı bu 3 maçı kazanması halinde devre arasına puan farkını açmış bir şekilde girebileceğini söyledi.

Puan anlamında bakıldığında Gümüşhanespor ‘un 3 maçta 9 puan almayı hedeflediğini kaydeden Büyükbayraktar, “Bu hafta evimizde Şanlıurfaspor ile karşılaşacağız. Ardından da Nazilli Belediyesi ve son hafta da Altay’ı Gümüşhane’de ağırlayacağız. Bu takımlardan Şanlıurfa ve Altay belirleyici olacak. Bu üç karşılaşmayı 9 puan ile geçtiğimiz takdirde ilk yarıyı puan farkı ile kapatmış oluruz” dedi.

“Devre Arası Bize İlaç Gibi Gelecek”

Devre arasının Gümüşhanespor’a her anlamda iyi geleceğinin ifade eden Büyükbayraktar, “Biz Kahramanamaraş’a 7 oyuncumuzdan yoksun olarak gittik. Bunların içerisinde sarı ve kırmızı kart cezalısı oyuncularımız vardı. Kağan Söylemezgiller ve Hasan Hüseyin Akınay cezalıydı. Ayrıca 5 oyuncumuz ise sakatlığı nedeniyle bu karşılaşmada yer alamadı. Bu sakatlıklar göz önünde bulundurulduğunda devre arası bize ilaç gibi gelecek” diye konuştu.

“Gümüşhane’yi Hedeflerine Götürecek”

Öte yandan değişen teknik direktör nedeniyle devre arasının ayrı bir önem kazandığını dile getiren Büyükbayraktar, “Bu süre boyunca Ahmet hocamız kendi oyun anlayışını, kendi düşüncesini takıma yansıtacaktır. Aradaki süre boyunca takım halinde Gümüşhane’yi hedeflerine götürecek çalışmaları yapma şansımız olacak” şeklinde konuştu.

“Transfer İsteğine Duyarsız Kalmam”

Gümüşhanespor ekonomik sıkıntılarını aştığı takdirde şampiyon olacağına inandığının altını çizen Büyükbayraktar, devre arasında Teknik Direktör Yıldırım’ın istekleri doğrultusunda transfer yapabileceklerine de vurgu yaparak, “Kadromuz iyi, hocamız iyi, oyuncularımız şampiyonluğa inanıyor. Ancak sakatlığı devam eden oyuncularımız var. Servan sezonu kapattı. Hurşit zaten sezonun başında sezonu kapatmıştı. Ziya’nın 2-3 hafta daha devam edecek diye düşündüğümüz sakatlığı var. Bunları değerlendirdiğimizde devre arasında hocamızın raporları doğrultusunda eğer eksik olduğumuz bölgeler olursa transfer yapabiliriz. Böyle bir isteğe duyarsız kalmam” ifadelerini kullandı.

Şahin Öztürk

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2017, 13:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER