Son bomba ERSEL oldu

Kırmızı-beyazlılar, aradığı son forveti Erzurumspor’da buldu… Gümüşhanespor, başarılı oyuncu ile iki yıllık anlaşma sağladı.

Son bomba ERSEL oldu

Spor Toto 2.lig, Beyaz Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Gümüşhanespor, geçen sezon Erzurumspor forması giyen genç forvet oyuncusu Ersel Aslıyüksek ile anlaşmaya vardı. Önceki gece geç saatlerde Başkan Büyükbayraktar’la görüşen oyuncu Gümüş’ün 2 yıllık teklifini kabul etti. Görüşmenin ardından gümüşhanespor tesislerine gelen usta oyuncu ersel kendisini kırmızı beyazlı renklere bağlayan iki yıllık sözleşmeye imza attı.

Gümüşhanespor, transferde hız kesmiyor… Kırmızı-beyazlılar, Erzurumspor’un forvet oyuncusu Ersel Aslıyüksek ile anlaşmaya vardı. Teknik Direktör Levent Eriş’in raporu doğrultusunda hareket eden kırmızı-beyazlılar, Erzurumspor’da forma giyen 24 yaşındaki santrafor oyuncusu ile önceki gece bir görüşme gerçekleştirdi. Başkan Kaya Büyükbayraktar ile görüşen 1.78’lik santrafor, ufak pürüzlerin halledilmesinin ardından Gümüşhanesporun teklifini kabul etti ve kırmızı beyaz formayı giyerek iki yıllık sözleşmeye imza attı.

Gümüşhanespor’un uzun süredir ilgilendiği Ersel, kariyerinde Gençlerbirliği, Kartalspor, İnegölspor, Samsunspor ve Ankara Demirspor gibi takımlarında formasını giydi. Geçen sezon Erzurumspor’da forma giyen 24 yaşındaki oyuncu, burada toplam 20 maça çıktı. 20 maçın 9’unda ilk 11’de yer alan golcü oyuncu, 911 dakika sahada kalırken 6 da gol kaydetti.

Gümüş transferleri tamamladı

Önümüzdeki sezona yeni bir yapılanma ile girecek olan Gümüşhanespor, transferleri tamamladı. Kırmızı-beyazlılarda transferin yüzde 99 bittiği öğrenilirken, transfer sezonu sonuna kadar belki 1 transferin daha yapılabileceği kaydedildi. Kırmızı-beyazlılar, bu sezon kadroya katılan oyuncularla takımın yüzde 60’ını yeniledi. Öte yandan Gümüşhanespor’da dün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla Gümüşhane’deki hazırlıklar başladı.

Şahin Öztürk

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER