Taraftardan Belediyelere Lojistik Çağrısı

Spor Toto 2.lig, Kırmızı grupta mücadele eden ve deplasman müsabakalarında daha fazla tribün desteğiyle oynayan Gümüşhanesporlu bir grup taraftar Belediyelere ve taraftarlara çağrıda bulundu.

Taraftardan Belediyelere Lojistik Çağrısı
Spor Toto 2.lig, Kırmızı grupta mücadele eden ve deplasman müsabakalarında daha fazla tribün desteğiyle oynayan Gümüşhanesporlu bir grup taraftar Belediyelere ve taraftarlara çağrıda bulundu.

Belediye Başkanlarından Gümüşhanespor için ellerini taşın altına koyarak lojistik destek sağlamaları istenilen açıklamada, ayrıca 5 madden oluşan çeşitli öneriler de yayınlandı.

Açıklama şu şekilde:

"2 sezondur Spor Toto 2.Ligde mücadele eden Gümüşhanespor’un Gümüşhane’yi başarı ile temsil ettiğini ve tüm Türkiye’ye Gümüşhane’nin ismini duyurduğunu ifade eden taraftarlar, “Özellikle şehir ismi taşıyan futbol kulüpleri temsil ettiği şehir ile birbirine sıkı sıkıya bağlıdır. Futbol kulüplerinin başarılı olabilmesi için de tribün desteği çok önemlidir. Tribün desteği açısından şehir kulüpleri arasında Gümüşhanespor en fakir kulüp durumundadır. Bazılarına göre stadın şehir merkezinden uzak olması, bilet fiyatları, maçların tv’den naklen yayını gibi birçok bahaneler gerekçe olarak öne sürülmektedir. Oysa ki gümüşhane dışında yaşayan birçok taraftarın, Gümüşhanespor’u desteklemek için kilometrelerce yol kat edip, bir çok deplasmana giderek takımını desteklemekte olduğu bir gerçektir. Gümüşhane’de yaşayan Gümüşhanelilerin şehrinin takımına sahip çıkması gerekmektedir. Gümüşhane’de ki Gümüşhanelilerin maçlara giderek takımına destek olmaları için Gümüşhane’de ki Belediyelerimize, özellikle Gümüşhane Belediyemize önemli görevler düşmektedir.

Bu konu ile ilgili olarak aşağıda madde madde yazdığımız konuların gerçekleştirilmesi durumunda tribünlerin dolacağına inanıyoruz.

1-Gümüşhane Belediyesince, iç saha maçı oynanacağı haftada şehir meydanındaki dev ekranda maçın reklamı yapılmalı şehirde yaşayanlar maça davet edilmeli.

2-Gümüşhane Belediyesince, iç saha maçı oynanacağı haftada şehrin belli yerlerinde bulunan bilboardların bir kısmına maç ile ilgili görsel reklamlar konmalı ve şehirde yaşayanlar maça davet edilmeli. 

3-Gümüşhane Belediyesince, iç saha maçı oynanacağı haftada hergün belli saatlerde maç ile ilgili bilgilendirme anonsları yapılmalı ve şehirde yaşayanlar maça davet edilmeli. 

4-Gümüşhane Belediyesince maçın oynanacağı gün maçtan önce şehir merkezindeki meydandan Yenişehir Stadyumuna ücretsiz servisler düzenlenmeli, maç bitiminde de aynı şekilde ücretsiz servislerle stadyumdan şehir merkezine dönüş sağlanmalı.

5-Kelkit, Şiran, Köse, Kürtün Belediyelerince; Gümüşhanespor’un maçlarının oynanacağı gün en az 1 otobüs olmak üzere maç için ücretsiz otobüs kaldırılmalı ve maçtan sonra ilçeye geri dönülmesi sağlanmalı. İç saha maçının oynanacağı hafta ilçenin belli yerlerine görseller asılarak ve sesli anons sistemi ile iç saha maç haftası ilçede yaşayanlar bilgilendirilmeli ve maça gelmeleri sağlanmalıdır.

Şu ana kadar yaşanılan tecrübeler ve gerçekler düşünülerek hazırladığımız önerilerin tüm Belediye Başkanları tarafından icraata geçirilmesini ve bunun da 26 Ekim pazar günü Gümüşhane Yenişehir stadyumunda oynanacak olan Gümüşhanespor-Bugsaşspor maçı ile başlamasını istiyoruz.

Başka Gümüşhanespor yok!"

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2014, 22:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER