Ankara GİAD kurum ziyaretlerine devam ediyor

Ankara’da faaliyetlerini sürdüren Gümüşhaneli İş Adamları ve Girişimcileri Derneği (GİAD) son dönemde yaptığı faaliyetlerle hemşeri dayanışmasına güç katıyor.

Ankara GİAD kurum ziyaretlerine devam ediyor
Ankara’da faaliyetlerini sürdüren Gümüşhaneli İş Adamları ve Girişimcileri Derneği (GİAD) son dönemde yaptığı faaliyetlerle hemşeri dayanışmasına güç katıyor.

Geçtiğimiz ay Ankara Gümüşhane Günleri içerisinde gerçekleştirdiği ‘Ustalara Saygı’ programı ile Başkent gündemine oturan GİAD, son haftalarda bürokraside görev alan hemşerilerimizin ziyaretleri ile yeni dönem hazırlıklarına ağırlık veriyor.

Ankara’da yarım asrı aşkın süredir Gümüşhane kültürel kimliğini taşıyan hemşerilerimize coşkulu bir programla onur plaketlerinin takdim edildiği Ustalara Saygı gecesinin olumlu yankıları sürerken, yeni dönem hazırlıklarını yapmakta olan GİAD yönetim kurulu, Mutlu Gürler başkanlığında bürokrasi ziyaretlerine başladı.

Kelkit Belediye Başkanlığı görevinden sonra Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müşavirliği’ne atanan hemşerimiz Muammer Duran’ı makamında ziyaret eden GİAD heyeti, yeni görevinden dolayı Duran’ı kutlayarak çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Ziyarete GİAD Başkanlık Divanı üyeleri Yılmaz Safel, İbrahim Demirel, Türker Yeniçeri, Emre Aydın ve İsa Mallı da eşlik etti.

GİAD bünyesindeki gelişmelerin de görüşüldüğü ziyaret, yeni dönemde hemşeri dayanışması sayesinde el birliği ile yapılabilecek faaliyetler hakkında karşılıklı görüşlerin de paylaşıldığı bir açık istişare toplantısı havasında geçti. 

Belediye Başkanlığı döneminde ve siyaset yaşamı boyunca karşılaştığı deneyimlerini GİAD heyeti ile samimi bir atmosferde paylaşan Duran, GİAD öncülüğünde yapılan etkinliklerin Ankara’daki hemşeri dayanışması konusunda önemli bir farkındalık oluşturduğunu belirtti.

GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Gürler, ziyaret programı konusunda yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ankara’da yaşayan tüm hemşerilerimizin, özellikle iş dünyasında ve bürokrasi kademelerinde başarılı çalışmalara imza atmış örnek kişiliğe sahip öncü hemşerilerimizle yakınlaşıp kaynaşmalarını çok önemsiyoruz. Başarı hikayelerine imza atmış faaliyet alanlarında hak ettikleri kariyerlerini korumayı bilen hemşerilerimizin, yeni kuşaklara örnek ve yardımcı olmaları için, daha sık bir araya gelmek ve birbirimizi daha yakından tanımak ihtiyacı duyuyoruz. Bürokrasi ve siyaset dünyasında haklı emekleri ile yer bulabilmiş hemşerilerimizle gurur duyuyor ve onların bu başarılarının kalıcı olması ve şehrimize hizmet için daha aktif hale getirilmesi için, üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz.”
Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2015, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER