Ankara'da Okuyan Gümüşhaneli Üniversite Öğrencilerine Müjde

GÜBDER Gümüş Gelişim Akademisi (GGA) Ankara’da üniversite öğrencilerine yönelik burslu, destekleyici eğitim seminerler serisine başlıyor.

Ankara'da Okuyan Gümüşhaneli Üniversite Öğrencilerine Müjde
Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği’ne (GÜBDER) bağlı Gümüş Gelişim Akademisi (GGA)  Ankara’da okuyan üniversite öğrencilerine yönelik burslu, destekleyici eğitim seminerler serisine başlıyor.

GÜBDER Basın ve Halkla İlişkiler Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Eylül ayının son haftası başlayacak olan eğitim programı iki haftada bir Cumartesi günleri sabah katılımcılarla birlikte yapılacak kahvaltılı sohbetin ardından gerçekleştirilecek.

Gümüşhaneli üniversite öğrencilerinin nitelik ve donanımının artırılması amaçlanan seminerlerde insan ve insani gelişim farkındalığı, bilgi toplumu ve küreselleşme, gelecek nasıl olacak? Hayat boyu eğitim-öğretim, din, insan ve toplum, sosyal, siyasal ve güncel konuların yanı sıra sağlıklı ve etkili iletişim teknikleri, takım çalışması, teknolojinin etkin kullanılması, proje bazlı düşünme yeteneği gibi uygulamalı eğitimlerle sunu hazırlama ve sunma yöntemleri başlıklarında sosyal amaçlı birçok organizasyon yapılacak.

GÜBDER Başkanı ve GGA Kurucusu Erol Tekçe, yaptığı açıklamada “Özellikle Gümüşhane’den Ankara’ya üniversite eğitimi almaya gelmiş olan kardeşlerimizi GGA Kahvaltı seminerlerine bekliyoruz. Genç kardeşlerimize ileriki zamanlarda karşılaşabilecekleri birçok eksiklik ve engelleri öngörerek bir dizi destekleyici ve farkındalık oluşturucu eğitim seminerleri düzenledik. Alanında isim yapmış birçok akademisyen ve bürokratlardan müteşekkil bir eğitim gönüllüleri ile genç kardeşlerimizi bir araya getirerek her alanda hayata en sağlıklı şekilde hazırlamayı amaçlıyoruz.” dedi.

GGA seminerlerine katılan öğrencilere burs verileceğini de müjdeleyen Başkan Tekçe, “Hem ekonomik destek hem ilmi hemde sosyal destek için Ankara’da okuyan öğrencilerimizin www.gubder.org.tr adresinden ya da bizzat GÜBDER Genel Merkezine başvurarak müracaat etmeleri gerekiyor. Hizmet bizden katılım gençlerimizden.” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2014, 13:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER