Başkent'te Kelkit rüzgarı esti

Ankara Kelkit Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlemiş olduğu 1.Geleneksel Kelkitliler Gecesi büyük bir katılımla gerçekleşti.

Başkent'te Kelkit rüzgarı esti
Ankara Kelkit Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlemiş olduğu 1.Geleneksel Kelkitliler Gecesi büyük bir katılımla gerçekleşti.

Ankara Yenimahalle Belediyesi salonunda gerçekleşen programa Eski Adalet Bakanı Mahmut Oltan Sungurlu, Gümüşhane Milletvekilleri Doç.Dr. Kemalettin Aydın, Feramuz Üstün, Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, 22. Dönem Gümüşhane Milletvekili Temel Yılmaz, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras, Gümüşhane Eski Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Aziz Nas, Ahmet Genel, Hasan Aksel, Hasan Türkel, Yemen Demir, Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Gümüşhane, İstanbul, Ankara'da yaşayan çok sayıda iş adamı ve bürokrat ile yaklaşık 600 kişi katıldı.

Dernek Başkanı Sami Tüysüz, burada yaptığı açılış konuşmasında amaçlarının hemşehrileri bir araya getirmek olduğunu belirterek, Başkan Yardımcısı Tamer Turhan koordinasyonunda kurulan heyet ile Gümüşhane’ye proje üretmeyi hedeflediklerini ifade ederek, Kelkit Kültür Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyelerine, kadın ve gençlik kollarına, katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Programda eski Adalet Bakanı Mahmut Oltan Sungurlu, Milletvekilleri Doç.Dr. Kemalettin Aydın, Feramuz Üstün, Özcan Yeniçeri, Temel Yılmaz, Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz da birer konuşma yaptı.

Yöresel sanatçılar sahne aldığı programda Karadeniz Folklor ekibi gösterileriyle davetlilere unutulmaz bir gece yaşatırken, program plaket takdimi ve fotoğraf çekimiyle son buldu.
Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2015, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER