Beykoz Gümüşhaneliler Derneğinde Bayrak Değişimi

İstanbul Beykoz Gümüşhaneliler Derneğinde geçtiğimiz Pazar günü yapılan olağan genel kurul toplantısında Şinasi Ata derneğin yeni başkanı oldu.

Beykoz Gümüşhaneliler Derneğinde Bayrak Değişimi
İstanbul Beykoz Gümüşhaneliler Derneğinde geçtiğimiz Pazar günü yapılan olağan genel kurul toplantısında Şinasi Ata derneğin yeni başkanı oldu.

Dernek lokalinde yapılan genel kurulda eski yönetimin faaliyetlerinin okunmasının ardından başkanlık seçimlerine geçildi.  Tek listenin çıktığı kongrede Şinasi Ata ve ekibi yeni yönetim olarak seçildi.

Toplantıda bir selamlama konuşması yapan Ata, “Kongrenin hemşerilerimiz ve bu güzel Beykoz’umuza hayırlı olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Öncelikle bu derneği kurup, bugüne kadar getiren tüm başkan ve yönetimlerine teşekkür ediyorum. Genç ve enerjik bir ekiple yönetim oluşturduk. Bugün itibariyle çalışmalarımız başlamış olup, Gümüşhanelilere yakışır bir çalışma örneği göstererek gece gündüz demeden hemşerilerimize ve çevremize hizmete devam edeceğiz. Hedefimiz üniversiteliler başta olmak üzere tüm öğrencilerimizi maddi ve manevi desteklemek, devraldığımız bayrağı daha yükseğe taşımaktır. Genel Kurula katılan tüm üye ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Yönetimi devreden eski başkan Kenan Güldalı ise “9 aylık kısa bir sürede güzel çalışmalar yaptık. Ancak üyelerimizin ilgisizliği bizi üzmektedir. Temennim yeni yönetim oluşturan kardeşlerimize gereken destek sağlanır ve güzel çalışmalar yapılır. Bu kongre bir bayrak değişimidir. Bayrağı daha hızlı koşacak bir ekibe teslim ettiğimiz için mutluluk duyuyorum. Kazanmış olan kardeşlerimize maddi ve manevi desteğimiz sürecektir. Şinasi Ata’nın şahsında yeni yönetime başarılar diliyorum.” dedi.

Şinasi Ata kimdir:

1966 Torul doğumlu olan ATA, 1985 yılında Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde Ziraat teknisyeni olarak göreve başladı.  1987/92 yıllarında Bayburt’ta, 1992/97 yıllarında Torul’da, 1997/2003 yıllarında Kürtün ’de görev yaptı. 2003 yılından itibaren görevini Beykoz’da sürdürmektedir.

1997/2003 yıllarında Kürtün ‘de köy kalkınma kooperatiflerinde başkanlık ve danışmanlık yapan ATA, Beykoz’da Tarım arazileri ve mamulleri hususunda bilirkişi olarak görev yapmaktadır.

Tarım önlisans mezunu olan ATA, evli ve 2 çocuk babasıdır.
Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2014, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER