Eskişehir’deki Gümüşhaneliler iftar sofrasında bir araya geldi

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği, geleneksel hale getirilen iftar yemeğini bu yıl DSİ Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde verdi.

Eskişehir’deki Gümüşhaneliler iftar sofrasında bir araya geldi
Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği, geleneksel hale getirilen iftar yemeğini bu yıl DSİ Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde verdi.

Dernek üyelerinin ve davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğinde, üyelere teşekkür eden Dernek Başkanı Uğur Yücel açılış konuşmasında şunları söyledi: “Öncelikle hemşerimiz DSİ Bölge Müdürümüze ve çalışanlarına çok teşekkür ederim bizlere bu imkanı sağladıkları için. Derneğimizin asıl amaçlarından biride her zaman vurguladığımız gibi ‘Üyelerimiz arasında gönlümüz bir hanemiz bir’ Bizler buna bu akşam ‘İftar Soframız da Bir’ diyerek bir araya geldik. Bunu çok önemsiyoruz. Ramazan akşamında birlikte oruç açtık. Hepinize yönetim kurulum adına şükranlarımı sunuyorum. Birlikte derneğimiz adına güzel programlar ve projeler gerçekleştireceğimizi özellikle belirtmek isterim. Birliğimiz daim olsun. Şimdiden yaklaşan Ramazan Bayramınızı bu vesileyle tebrik ediyorum.”

Ramazan ikliminde iftar sofralarının ikram ve dayanışma sofrası olduğunun altını çizen Dernek Başkan Vekili Hüseyin Turhan da amaçlarının Eskişehir'de ikamet eden bütün hemşeri ve üyeleri bir araya getirmek olduğunu belirterek bunun için iftar yemeğinin güzel bir fırsat oluşturduğunun altını çizdi.

Paylaşma ve yardımlaşma duygularının arttığı Ramazan ayında, dernek olarak geleneksel hale getirdikleri iftar programında bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydeden Turhan, “Eskişehir'de her birimiz Harşit çayında bir su damlası, Pestil Kömede bir ceviz tanesi, Elma bahçelerinde bir çiçeğiz” dedi.

Geleneksel iftar yemeğinde selamlama konuşması yapan DSİ Bölge Müdürü Hayrettin Baysal başta olmak üzere Mustafa Darcan, İrfan Ataman, Ali Vasfi Eskicioğlu, Mehmet Sadık Bozkurt ve Salih Demirel organizasyon için dernek yönetim kuruluna teşekkür etti.

İftar Yemeğinde ayrıca Derneğin Onur Kurulu Üyeleri İş Adamı Göral Çatak ile TV program yapımcısı Yazar Mehmet Sadık Bozkurt’a teşekkür belgesi verildi.
Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2016, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER