Genç Güsiad Kaptanı Yener Beyaz Oldu 

Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜSİAD) bünyesinde kurulan Genç Güsiad’ın icra kurulu belli oldu. Genç Güsiad Başkanlığına Yener Beyaz, Başkan Yardımcılıklarına ise Mehmet Gül, Yusuf Hamzaoğlu ve Can Beyaz, Genel Sekreterliğine ise Av.Burak Işık atandı. 

Genç Güsiad Kaptanı Yener Beyaz Oldu 

Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜSİAD) bünyesinde kurulan Genç Güsiad’ın icra kurulu belli oldu. Genç Güsiad Başkanlığına Yener Beyaz, Başkan Yardımcılıklarına ise Mehmet Gül, Yusuf Hamzaoğlu ve Can Beyaz, Genel Sekreterliğine ise Av.Burak Işık atandı. 

GÜSİAD Dernek Merkezinde yapılan Genç Güsiad toplantısında Yönetim Kurulu kararı ile yapılan görev bölümü, genç üyelerle paylaşıldı. 

“Hedefimiz Güsiad’ı bütün unsurlarıyla yıldızlaştırmak, marka bir STK olmaktır”

Toplantıda Genç Güsiad’ın kuruluş ilkelerini paylaşan GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın, “Genç Güsiad 25 kişilik ekibi ile gelecekte Güsiad’ın yönetim kurulu üyeleri olmaya adaydırlar. Bu organizasyonla Güsiad’ın başarılarını sürdürülebilir kılmak, katılımı artırmak ve en önemlisi Güsiadın kuruluşundan bu yana emek veren büyüklerimizin tecrübeleriyle bugün görevlendirdiğimiz genç kuşaklarımızın enerjisini buluşturmuş olacağız. Genç kuşak bilişim teknolojilerinin gücüne dolayısı ile güncel teknolojiye daha hakimler. Onların inovatif yeteneklerini işlemeye gayret edeceğiz. Genç Güsiad, derneğimizin olağan etkinliklerine katılmanın yanında onları özgün programlarında serbest bırakıyoruz. Güsiad’ın kuruluş amaçları ve hedeflerine dönük yönetimimizle istişareli her türlü programı icra edebilir, toplantılarını yapabilirler. Yönetim kurulumuza tavsiye programlarda bulunabilirler.  Zaten her biri 10 yılı aşkındır iş dünyasının içinde olan bu kurulumuz, süreçlerimize aşinadır. Biz destek verip cesaretlendirirsek, çok daha başarılı çalışmalar yapacaklardır. Hedefimiz Güsiad’ı bütün unsurlarıyla yıldızlaştırmak, marka bir STK olmaktır” dedi.

Önümüzdeki günlerde GÜSİAD üyelerinden hukuk büroları olan hukukçuları, avukatları bir araya getireceklerini, hekim olan üyeleri bir araya getireceklerini ifade eden Yalçın, “Hülasa Güsiad’ın her sektörden üyelerini kurumsal yapılanmamızla iş dünyasının lider STK’larından biri haline getirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Güsiad Onursal Başkanı Prof.Dr.Kenan Aydın ve Güsiad Başkan Yardımcısı Muammer Beyaz, Genç Güsiad’ın önemini vurgulayarak kurumları güçlü kılmanın tek yolunun tüm unsurları güçlü kılmaktan geçtiğini ifade etti.

Genç GÜSİAD Başkanı Yener Beyaz ise söz konusu görevlendirmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu, bunun hakkını verecek gayreti ekip arkadaşlarıyla birlikte göstereceklerini ifade ederek, “Yaklaşık 2 aydır mutad toplantılarımızla bir araya geliyoruz. Bundan sonra daha organize toplantılar ve programlarla çalışmaya gayret edeceğiz. Aramızda bayan arkadaşlarımız var. Özellikle yeni kuşaktan bayan arkadaşlarımızı programlarımıza davet ediyoruz. İş dünyası çok geniş bir dünya. Aramızda çok farklı sektörlerden tecrübeler var. Bunların her birinden istifade etmeye çalışacağız. Ancak, Güsiad’ın inşaat sektöründeki marka gücünü daha da yukarılara taşımaya çalışmamız lazım. Her birimize çok iş düşüyor” ifadelerini kullandı.

Toplantıda daha sonra yeni atanan Başkan Yener Beyaz’a görev beratı takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER