GİAD 10.yılını kutladı

Ankara Gümüşhaneli İşadamları Derneği (GİAD) kuruluşunun 10.yılını üyelerinin, Gümüşhanelilerin ve misafirlerin katılımıyla kutladı.

GİAD 10.yılını kutladı

Ankara Gümüşhaneli İşadamları Derneği (GİAD) kuruluşunun 10.yılını üyelerinin, Gümüşhanelilerin ve misafirlerin katılımıyla kutladı.

2008 yılında 21 kurucu üyeyle başlayan GİAD serüveni, bugün yüzlerce üye ve bir o kadar da etkinliklerle ve başarıyla sürüyor. 

Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen 10.yıl kutlama programının açılış konuşmasını yapan GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Kurt, konuşmasına başlamadan önce GIAD Yönetim Kurulu üyelerini sahneye davet etti. 

Başkan Kurt, milli ve manevi değerlerle mücehhez, samimiyet, dürüstlük ve çalışkanlık ilkeleriyle kurulan GİAD’ın 'bir aşk hikayesi' gibi heyecan verici ruhla var olduğunu, üyeleri arasındaki işbirliği ve dayanışma ruhunun bu ruhla gelişip güçlendiğini vurgulayarak, sorumluluk, disiplin ve güven prensipleriyle görev ve hizmet yapmaya devam edeceklerini ifade etti. 

Bakan, siyasi parti temsilcileri, eski/yeni milletvekilleri, belediye başkanları, bürokratlar, muhtelif illerden STK temsilcileri ve misafirlerden oluşan oldukça kalabalık bir topluluğun iştirakiyle gerçekleşen toplantıda halk oyunları topluluğu, Grup Tomara ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Yavuz Şanlı da misafirlere eğlenceli saatler yaşattı.

Erdal Kurt, gecenin gerçekleştirilmesinde emeği ve katkısı olan, başta Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Başkan Yardımcısı Erhan Aras olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.
 

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2018, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER