GİAD Yönetim Kurulu Anıtkabir’de

Ankara Gümüşhaneli İş Adamları Derneği (GİAD) Yönetim Kurulu üyeleri Anıtkabir’i ziyaret etti.

GİAD Yönetim Kurulu Anıtkabir’de

Ankara Gümüşhaneli İş Adamları Derneği (GİAD) Yönetim Kurulu üyeleri Anıtkabir’i ziyaret etti.

Ankara dışından da misafirlerin iştirak ettiği ve oldukça geniş bir katılımla gerçekleştirilen ziyaret, Yönetim Kurulu üyeleri ve misafirlerin Aslanlı Yolun başında toplanmasıyla başladı.

Heyet, Aslanlı Yolu birlikte yürüyerek tören alanına, oradan da Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine ulaştı. Bütün katılımcıların Ulu Önder’in kabrine kırmızı karanfiller bırakarak saygı duruşunda bulunmalarıyla ziyaret sona erdi.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Kurt, yeni oluşan Yönetim Kurulu ile birlikte gerçekleştirdikleri bu anlamlı ziyaretin kendileri için büyük bir önem arz ettiğini, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyetin kuruluşuna temel teşkil eden değerlerin önemine vurgu yaparak, bütün katılımcılara ziyarete iştiraklerinden dolayı teşekkür etti.

Kurt, ayrıca, üye ziyaretleri, GİAD ailesine yeni katılımların sağlanması, ekonomik ilişki ve işbirliklerinin geliştirilmesi, iş adamlarıyla sürekli istişarelerde bulunmak, üyeler arasındaki sosyal dokunun güçlendirilmesi gibi faaliyetleri sürdüreceklerini, geliştireceklerini ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER