GÜBDER’den anlamlı ziyaret

Ankara Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği (GÜBDER) Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti Ar-Ge Başkan Yardımcıları Doç.Dr. Kemalettin Aydın ve Mahmut Sami Mallı'ya tebrik ziyaretinde bulundu.

GÜBDER’den anlamlı ziyaret
Ankara Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği (GÜBDER) Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti Ar-Ge Başkan Yardımcıları Doç.Dr. Kemalettin Aydın ve Mahmut Sami Mallı'ya tebrik ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkanı Prof.Dr.Recep Akdağ'a Başkan Yardımcısı olarak atanan 23, 24 ve 25.Dönem Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın ve 25.Dönem Ankara Milletvekili Gümüşhaneli hemşehrimiz Mahmut Sami Mallı'yı makamlarında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Ar-Ge Başkan Yardımcısı Kemalettin Aydın, GÜBDER'in kurulduğundan bugüne yaptığı çalışmalarını takdirle karşıladığını belirterek, “Çok nitelikli ve kapsamlı çalışmaları var. Özellikle Gümüş Gelişim Akademisi çok güzel bir proje. Bu anlamda çok güzel bir misyonu üslenen arkadaşlarımıza sonuna kadar desteğimiz devam edecektir. Atanmış olduğumuz yeni görevimizle de yine memleketimiz için elimizden gelen her türlü hizmeti yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

Ar-Ge Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Mallı ise, “Çok genç yaşta Allah bana güzel görevler nasip etti, hamd olsun. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da memleketimiz için var gücümüzle durmadan duraklamadan çalışmaya kararlıyız. Tüm hemşehrilerimizi son bir yılda çok yakinen tanıma fırsatı buldum. Çok güzel bir coğrafyanın ve şehrin insanları olduğunu bilmenin verdiği rahat ve güven ile yolumuza devam ediyoruz. Daha 29 yaşındayım. İnşallah ömrümüz olursa hep birlikte güzel yarınların oluşmasında bizimde acizane bir katkımızın olması için çalışmalarımız devam edecek. Dileğimiz ve temennimiz birlik ve beraberlik içerisinde yaşayan müreffeh bir Türkiye inşa etmek. Tüm derdimiz budur” diye konuştu.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan GÜBDER Başkanı Erol Tekçe de iki değerli Gümüşhaneli Milletvekili ve hemşehrilerine yeni atandıkları görev dolayısı ile bir tebrik ziyaretinde bulunduklarını, hemşehrilerinin siyasette, bürokraside başarılı olmalarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Siyaset ve bürokrasinin içi içe geçmişliği de dikkate alınırsa, özellikle iktidar partisinde görev alan hemşehrilerimize büyük görevler düştüğünü kaydeden Tekçe, “Bugün ziyaretinde bulunduğumuz Kemalettin Hocamız ve Mahmut Sami Bey Kardeşimiz şüphesiz ki bugüne kadar yaptıkları gibi bundan sonrada memleketleri ve hemşehrileri için ellerinden gelen her türlü yardımı yapacaklardır. Unutulmamalıdır ki, her liyakat sahibi Gümüşhaneli kardeşimizin bir yerlerde görev alması bizler için bir avantajdır, bir güvencedir. İlke olarak Gümüşhaneli hiç bir değerimizin körelmesine, yok farz edilmesine gönlümüz razı değildir. Bu yüzden güzide iki Gümüşhaneli değerimizin aktif görevlerde yerlerini olması bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir” dedi.

Ziyaret sırasında önümüzdeki ay Gümüş Gelişim Akademisi'nin "Gençlerle Başbaşa"  konuğunun ilkinin "Siyaset ve Gençlik" başlığıyla Mahmut Sami Mallı tarafından yapılmasına da karar verildi.
Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2016, 20:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER