GÜBDER’den tebrik ziyaretleri

Merkezi Başkent Ankara’da bulunan Gümüşhaneli Büroratlar Derneği (GÜBDER) Yönetim Kurulu üyeleri, bürokrasideki değerlerini ziyaret etmeye devam ediyor.

GÜBDER’den tebrik ziyaretleri
Merkezi Başkent Ankara’da bulunan Gümüşhaneli Büroratlar Derneği (GÜBDER) Yönetim Kurulu üyeleri, bürokrasideki değerlerini ziyaret etmeye devam ediyor.

GÜBDER heyeti, geçtiğimiz hafta Berrin Akıntürk Kazancı'nın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Hukuk Müşavirliğine atanmasından dolayı ve Devlet Personel Uzmanlığı görevine atanan Mustafa Tuygun'a tebrik ziyaretinde bulunuldu.

Ziyaret sırasında görüşleri ifade eden ve aynı zamanda GÜBDER Yönetim Kurulu Üyesi olan Akıntürk Kazancı, acil hizmet desteği bekleyen guruplar için çok hassas ve özel bir kurumda böylesi bir görevde bulunmaktan çok mutlu olduğunu, memleketine ve mazlum insanlara hizmet etme sevdası için bu kurumda elinden geleni yapacağını söyledi.

GÜBDER adına konuşan Başkan Erol Tekçe ise Gümüşhaneli kadın bürokrat adayları için Yönetim Kurulu üyesi Kazancı’nın bu göreve gelmesinin cesaret verici olduğunu belirterek, “Gümüşhaneliler kadınıyla erkeğiyle bu alanlarda mutlaka hak ettikleri yeri almalıdırlar. Bugüne kadar ne yazık ki hak ettiğimiz oranda bürokrasideki yerimizi alamadık. Bunun sebebini tüm bürokrat adaylarımız ve insanlarımız biliyor. Umarız 2015 yılı bürokrasideki hakkımız olan seviyelere gelmemizi miladı olur. Açık konuşuyorum bu konuda iki bürokrasiden gelen vekilimiz olması bizleri ümitlendirmektedir. Neler olacak yaşayıp göreceğiz. Umarız bu önemli alandaki mevzi kayıplarımızı giderme fırsatı bulabiliriz” dedi.

Tebrik ziyaretlerine GÜBDER Yönetim Kurulu Üyeleri Arslan Kılıç, Coşkun Çildoğan, Dumrul Şahin Aygün, Hakime Zal, Seyfullah Yılmaz, Aysun Sincanoğlu, Zeliha Yılmaz, Emre Şanlı, Emin Yıldız, Sezai Şahin ve Engin Kara katıldı.
Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2015, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER