GÜDEF'ten Milletvekili Aydın'a Ziyaret

Ankara Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Başkanı Hamdi Arslan ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Kemalettin Aydın'ı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) makamında ziyaret etti.

GÜDEF'ten Milletvekili Aydın'a Ziyaret
Ankara Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Başkanı Hamdi Arslan ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Kemalettin Aydın'ı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM)  makamında ziyaret etti.

Gün boyunca Meclis'e gelen ziyaretçileri kabul eden Milletvekili Aydın hemşehrileriyle bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi. Aydın, yaptığı açıklamada: “8 yıl boyunca canla başla çalışarak Gümüşhanem ve Gümüşhaneli hemşehrilerim için elimden geleni yaptım ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğim. Hemşehrilerim de yaptığımız çalışmalar neticesinde Allah razı olsun ki bizden hiçbir zaman desteklerini esirgemediler" dedi.

Aydın, “Tek derdimiz, şehrimizi ekonomide, adalette, sağlıkta, Aile ve Sosyal ilişkilerde, ulaşım ve eğitim alalından kalkındırarak şehrimizi Türkiye'nin en gelişmiş şehirleri arasına yerleştirmektir. Yüce rabbimin izniyle çıktığımız bu yolda gereken bütün çalışmaları yaptık ve yapmayı da devam sürdüreceğiz" ifadeleri kullandı.
Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2014, 17:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER