GÜDEF’ten Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayır’a ziyaret 

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) yönetim kurulu üyeleri Gümüşhaneli hemşehrimiz Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayır’ı makamında ziyaret etti.

GÜDEF’ten Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayır’a ziyaret 

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) yönetim kurulu üyeleri Gümüşhaneli hemşehrimiz Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayır’ı makamında ziyaret etti.

Federasyon Başkanı Vahit Olgun, Genel Başkan Yardımcıları Emsal Akhan, Muammer Özkan, Ali Fidan ve Beykoz Gümüşhaneliler Derneği başkan yardımcısı Turan Nazır’ın katıldığı ziyarette konuşan Federasyon Başkanı Vahit Olgun Vali Nayır’a görevinde başarılar diledi. 

Olgun, “İstanbul'da 140'ın üzerinde il, ilçe ve köy derneğimizin üst kuruluşu olarak Hep birlikte hareket etme misyonuyla kurulmuş Federasyonumuz, yaptığı üst düzey etkinliklerle adından söz ettiren bir kuruluş olmuştur. Derneklerimizde üye olan hemşerilerimizin hem İstanbul’a hem de Gümüşhane’ye adaptasyonu için çalışma yapmaktayız. Ülke bazında birçok federasyonla irtibat halinde ve kurulu konfederasyonlarda görev alarak İlimizin Kültürünü tüm Türkiye’ye tanıtmak için çalışıyoruz. Sizin gibi değerli bürokratlarımızla gurur duyuyoruz. Girilmedik Dernek sıkılmadık el bırakmayacağız misyonuyla çıktığımız yolda sizlerle tanışmak, çalışmalarımızdan haberdar etmek ve Sizlere davetiyemizi iletmek üzere sizleri ziyaret etmek istedik. Sayın valim Gümüşhane’mizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıl dönümü programını İstanbul Ümraniye Haldun ALAGAŞ Spor tesisinde 17 Şubat Pazar günü gerçekleştireceğiz. Yapılacak programımızda sizleri de yanımızda görmekten onur duyarız." dedi. 

Ziyaretten memnun kalan Vali Nayır ise yaptığı konuşmasında, “Gümüşhane Çayırardı (Perek) köylü bir kardeşiniz olarak Gümüşhane’mizin İstanbul’daki en büyük kuruluşunun ziyareti beni fazlasıyla memnun etti. Gümüşhane’nin bir evladı olarak burada sizleri temsil etmeye çalışıyoruz. Çalışmalarınızı takip ediyor ve gururlanıyorum. Sivil toplum örgütleri toplumumuz için önemli olduğuna inanıyorum. Yapacağınız ve Gümüşhaneli hemşerilerimize yönelik tüm çalışmalarınızda yanınızda olacağımızı çağırılan her yere seve seve gideceğimizi bilmenizi istiyorum. Şahsınızda İstanbul’da bulunan tüm hemşerilerime saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Vali Nayır Sakarya’da bulunan hemşerimiz Adem Tok’un sahibi olduğu Picasso Gerden Cafe’de federasyon yönetimine akşam yemeğinin ardından ziyaret sona erdi.
 

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2019, 21:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER