GÜMÜŞDER’den Ramazan ruhunu yaşatan iftar programı

İstanbul Sultanbeyli Gümüşhane İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma Derneği (GÜMÜŞDER) 2018 yılı geleneksel iftar programı Ramazan ayının manevi ikliminde Kur’an tilavetleri, ilahiler, semazen gösterileri ve dualarla yapıldı.

GÜMÜŞDER’den Ramazan ruhunu yaşatan iftar programı

İstanbul Sultanbeyli Gümüşhane İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma Derneği (GÜMÜŞDER) 2018 yılı geleneksel iftar programı Ramazan ayının manevi ikliminde Kur’an tilavetleri, ilahiler, semazen gösterileri ve dualarla yapıldı.

Sultanbeyli ilçesinin en güzel mekanlarından Nev-İ Mekan’da yapılan iftar programına Gümüşhaneliler yoğun katılım gösterdi. Programda genç hafızlar Salih Güney ve Musa Kağıt tarafından Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okundu. 

İftar programında konuşan GÜMÜŞDER başkanı Abdulkerim Yıldız, “gönlümüzde ve soframızda yeriniz var” davetine icabet eden misafir ve hemşerilerine teşekkür etti.

Derneklerin kahvehane işletmeciliği olarak görmediklerini, hemşerisine katkı sağlayan, hemşerilerini nitelikli bireyler haline gelmesi amacıyla dernekçilik yaptıklarını kaydeden Yıldız, dernek faaliyetlerinden bahsettikten sonra faaliyetlere katılım sağlayan hemşerileri ile birlik ve beraberliğe katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Programda konuşan İstanbul GÜDEF’in yeni başkanı Vahit Olgun ise Sultanbeyli derneğinin faaliyetlerini ve çalışmalarını takdir ederek yönetimi tebrik etti. 

İftar sonrasında semazen gösterisi katılımcılara görsel ziyafet sunarken, program dernek başkanı Abdulkerim Yıldız’ın Yönetim kuruluna, Dernek Gençlik Kollarına, Dernek Kadın kollarına ve tüm katılımcılara teşekkür etmesiyle son buldu.

İftar programına Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Dinç, GÜDEF Genel Başkanı Vahit Olgun, Ümraniye Gümüşhaneliler Derneği (GÜYAD) Başkanı Tahsin Söğüt, Beykoz Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Tahir Soylu, Sultanbeyli Şoförler Odası Başkanı Sefa Polat, Sultanbeyli Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Yılmaz, Sultanbeyli Meclis üyesi, Belediye Encümeni Hüseyin Güner, Sultanbeyli Müteahhitler (SULMED) dernek başkanı Erol Demir, Sultanbeyli Tokatlılar Dernek Başkan yardımcısı Hayrettin Özdemir,  Adil Mahalle Muhtarı Kenan Coşkun, Kelkit Söğütlü Dernek Başkanı Rasim Kara, Kelkit Yeşilpınar Köyü Dernek Başkanı Alim İnci, Kelkit Gültepe köyü dernek Başkanı Neşet Coşar, Gümüşhane Merkez Arzular Beldesi Dernek başkanı Salih Yeşil, Kelkit Bindal Köyü Dernek başkanı Ugur Eser, Kelkit Güzyurdu Köyü Dernek Başkanı İsa Bulut,Kelkit Belenli dernek Başkanı Abdurrahman Seven, Gümüşhane Merkez Pehlivantaş Köyü dernek başkanı Bünyamin Kaz, Kelkit Bulak Köyü dernek başkanı Mustafa demir ile dernek yönetim kurulları, işadamları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER