Gümüşhanelilerde yeni başkan İrfan Ataman oldu

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği 2.Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde derneğin yeni başkanı İrfan Ataman oldu.

Gümüşhanelilerde yeni başkan İrfan Ataman oldu

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği 2.Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde derneğin yeni başkanı İrfan Ataman oldu.

Dernek binasında yapılan 2.Olağan Genel Kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Kongrenin Divan Başkanlığını Emekli Müfettiş Temel Aras, divan üyeliklerini ise Muzaffer Atalay ve Oğuzhan Nebioğlu yaptı.

Gündem gereği dernek başkanı Uğur Yücel, faaliyet raporunu okuyarak yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Üyelerin desteği ile Eskişehir’de birçok faaliyete imza attıklarını sözlerine ekleyen Yücel, genel kurulun hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Denetleme raporunu ise Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan okudu. Gelir ve Giderler hakkında üyelere ayrıntılı bilgiler veren Turhan, Eskişehirdeki faaliyetlerde Porsuk ile Harşiti’in Dostluğu ve Kardeşliği adına çalışmalar yaptıklarını bunun sonucunda Eskişehirli dost ve arkadaşlarından olumlu geri dönüşler aldıklarını sözlerine ekledi.

Faaliyet ve Denetleme Raporlarının genel kurul üyeleri tarafından ibra edilmesinden sonra gündem gereği yönetim ve denetim kurulları seçimine geçildi. Tek liste ile gidilen seçimde yeni yönetim ve denetim kurulları şu isimlerden oluştu.

Dernek Başkanı İrfan Ataman, Başkan Yardımcıları M.Uğur Yücel,Ali Özçelik,Hüseyin Turhan,Genel Sekreter Osman Nebioğlu ve Sayman Tuncay Aydın.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler. 1-Emre Darcan 2-Birsen Melek Can 3-Muzaffer Atalay 4-Murat Kazancı 5-Fatih Kumaş 6-Uğur Teker

Denetim Kurulu Asıl Üyeler : Başkan Temel Aras,Üyeler Abdulkadir Akkuş ve Mustafa Mutaf. Yedek Üyeler; Mehmet Alanlı,Temel Gündoğdu ve Ertuğrul Nuhoğlu.

Gündemin diğer maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasından sonra dilek ve temenniler bölümünde teşekkür konuşması yapan yeni Dernek Başkanı İrfan Ataman kendisini bu göreve layık gören hemşerilerine teşekkür etti.

Uğur Yücel’le derneğin kuruluşundan bugüne kadar yönetim kurulunda birlikte görev yaptıklarının altını çizen İrfan Ataman, “Bundan böyle tüm üyelerimizi ve Eskişehirli dostlarımızı kucaklayan, birleştirici Eskişehir’e değer katan faaliyetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Dernek faaliyetleri gönüllük esasına göre yürütülür. Bizler Gümüşhaneliler olarak ülkemizin dört bir yanında yaşadığımız kente katma değer üreten, sosyal ve kültürel yaşama katkı sağlayan insanlarız. Yunus Emre’nin Sevgi ve hoşgörü kenti Eskişehir’de yaşamaktan çok mutluyuz. Görev ve sorumluluklarımızı biliyoruz. Genel Kurulumuzun ilimize ve bizlere hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen genel kurul sonunda üyelerin faaliyetler hakkındaki görüş ve önerilerinin yeni seçilen yönetim kuruluna iletmeleri ile birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

İrfan Ataman kimdir?

1956 Yılında Gümüşhane’nin Yağlıdere Köyünde dünyaya geldi. İlk-orta ve lise öğrenimini Gümüşhanede tamamladıktan sonra Çukurova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünü bitirdi.1980 Yılında Gümüşhane Sanayi ve Ticaret İl müdürlüğünde mühendis olarak memuriyete başladı.1983 Yılında kurum değişikliği yaparak TEDAŞ’a geçti.2003 yılına kadar aynı kurumda Şube Müdürü, Müdür Yardımcılığı ve uzun süre İl Müdürlüğü görevlerinde bulundu.2003 Yılında Niğde iline TEDAŞ Müdürü olarak görevlendirildi. Daha sonra 2007 Yılında Kütahya’ya il müdürü olarak atandı.20011 Yılında en son Burdur iline İl müdürü olarak atanarak buradan 2015 yılında kendi isteği ile emekli oldu. Gümüşhane’de İl müdürü olarak görev yaptığı dönemde birçok köye, mahalleye ve mezralara elektrik verilmesinde önemli çalışmalarda bulundu. Gümüşhane’lilerin yakından tanıdığı bir isim olan İrfan Ataman evli ve iki çocuk babasıdır.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ergin karaçengel
ergin karaçengel - 5 yıl Önce

hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER