GÜNÖP tanışma kahvaltısıyla buluştu

İstanbul’da bulunan Gümüşhaneli Üniversite Öğrencileri Platformu (GÜNÖP) ‘Geleneksel Tanışma Kahvaltısı’ organizasyonuyla Gümüşhaneli üniversite öğrencilerini bir araya getirdi.

GÜNÖP tanışma kahvaltısıyla buluştu
İstanbul’da bulunan Gümüşhaneli Üniversite Öğrencileri Platformu (GÜNÖP) ‘Geleneksel Tanışma Kahvaltısı’ organizasyonuyla Gümüşhaneli üniversite öğrencilerini bir araya getirdi.

Üsküdar Belediyesi Kız Kulesi Restoran’da bu yıl 5.düzenlenen geleneksel tanışma kahvaltısına GÜSİAD Başkanı Prof. Dr. Kenan Aydın, GÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Yalçın, Mutlu İnşaat İcra Kurulu Başkanı ve GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, Eski milletvekili Prof. Dr. Yahya Doğan, İş Adamı Tamer Ünsal, Engin Doğru, Tahsin Tekinırk, Hamit Arslan, Rüstem Demirağ ve çok sayıda protokol katıldı.

Kahvaltı programına İstanbul ve diğer illerin çeşitli üniversitelerinde okuyan Gümüşhaneli öğrenciler, daha önce GÜNÖP'ün "Geleceğimiz İstanbul'da" projesiyle İstanbul'a gelen, bu sene de İstanbul'da Üniversite kazanan öğrenciler ve Gümüşhaneli olmasalar da GÜNÖP'ün samimi ortamını merak eden üniversiteli öğrenciler katıldı.

Program açılış konuşmasını yapan GÜNÖP Başkanı Nurdagül Balta, “Projeleri hazırlarken çok yorulduk, çok çabaladık ama sıcacık bir çocuk gülümsemesi bütün yorgunluğumuzu alıp götürdü. Bu bir bayrak yarışıdır, bayrak şuan bizde yarın başka bir kardeşimde olacak. Önemli olan bu bayrak yarışında değerlerimizi kaybetmeden umutla yol almaktır" diyerek GÜNÖP’ün yılmadan yoluna devam edeceğinin mesajını verdi.

GÜNÖP Danışma Kurulu Başkanı Nisa Sungur ise GÜNÖP'ün çalışma azmini ve kararlılığını belirterek, “GÜNÖP olarak Türkiye'nin en aktif ve etkin platformlarından biri haline gelmeyi hedeflemekteyiz. Bu hedefimizi gerçekleştirmek için kişileri değil kurumsal kimliğimizi daim kılmaya çalışıyoruz" diyerek GÜNÖP’ün hedeflerinden bahsetti.

Kahvaltıya katılan öğrenciler ise duygu ve düşüncelerini dile getirerek GÜNÖP'e bu organizasyondan ötürü teşekkür etti.

GÜSİAD Başkanı Prof. Dr. Kenan Aydın ve diğer protokol davetlilerinin konuşmaları ile devam eden program, GÜNÖP'ün eski Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür belgelerinin verilmesiyle nihayete erdi.

GÜNÖP, kendilerine her zaman için destek veren GÜSİAD başkanı Prof. Dr. Kenan Aydın'a, Üsküdar Belediyesi'ne, Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Ayyıldız'a, Mutlu İnşaat İcra Kurulu Başkanı ve GÜMÜP başkanı Yüksel Hamzaoğlu'na ve Fatih Sultan Pestil Köme Genel Müdürü Baki Kara'ya, Fatih Yıldırım'a ve Fatih Balta'ya desteklerinden ötürü teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2016, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER