GÜNÖP yeni projelerle geliyor

İstanbul’da GÜSİAD bünyesinde kurulan Gümüşhaneli Üniversite Öğrencileri Platformu (GÜNÖP), Ümraniye’de düzenlediği kahvaltı programıyla yeni projelerini tanıttı.

GÜNÖP yeni projelerle geliyor
İstanbul’da GÜSİAD bünyesinde kurulan Gümüşhaneli Üniversite Öğrencileri Platformu (GÜNÖP), Ümraniye’de düzenlediği kahvaltı programıyla yeni projelerini tanıttı.

GÜYAD Gençlik Kolları ile ortaklaşa gerçekleştirilen program, Kasım ayında Üsküdar’da düzenlenen programın ardından bu kez Ümraniye’de üniversiteli öğrenciler ile işadamlarını bir araya getirdi. Etkinlikte GÜNÖP Yönetim Kurulu üyesi ve proje sorumlusu Osman Şahin, sunum eşliğinde platformun projelerini anlattı.

Sosyal ve kültürel alanda birçok etkinlik projesinin çalışmalarına başlanıldığını kaydeden Şahin, projeleri şöyle sıraladı:

“Her Ay Bir Konuk”  projesi; her ay Gümüşhaneli bürokrat, iş adamı, akademisyen, gazeteci, sanatçı, şair ve yazarları Gümüşhaneli öğrencilerle buluşturmayı içeriyor.

“Her Ay Bir Sosyal Etkinlik” projesi; Gümüşhaneli öğrencilerin daha samimi ortamlarda, birlikte hoş vakit geçirmeleri ve fikir alışverişlerinde bulunulması konusunu içeriyor.

“Şubat Ayı Gümüşhane’ye Gidiyoruz” projesi; Gümüşhaneli öğrencilerin bir otobüs ile Gümüşhane’ye düzenleyeceği 3 günlük bir projedir. Bu 3 gün; Gümüşhane Üniversitesi’nde Gümüşhaneli öğrencilerle kahvaltıda buluşma, bir köy okulu için kitap ve malzeme yardımı, bir günü ise Zigana’da kayak yapmayı içeren bir etkinliktir.

“Liseler için Seminer” projesi; uygun bir tarih belirlenip, farklı branşlardaki öğrencilerin Gümüşhane’ye giderek, oradaki liseli öğrencilere üniversite hayatları, istedikleri bölüm hakkında fikir ve Günöp oluşumu hakkında bilgi vereceklerini kapsayan bir etkinliktir.”

“Mademki Gümüşhaneli olmanın sefâsına lütfedildik, cefası yormasın bizi” sloganıyla öğrencilere hizmete devam eden GÜNÖP’e, GÜSİAD ve GÜYAD dernekleri de tam destek veriyor.
Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2014, 18:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER