GÜSEV’den Bağcılar Belediye Başkanına Ziyaret

Gümüşhane Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı ( GÜSEV ) Yönetim kurulu üyeleri Şahin Köse, Rıza Karamanlı, Aydın Delibaş, Av. Hasan Karagöz ve Vakıf Başkanı Vahit Olgun önderliğinde Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı makamında ziyaret etti.

GÜSEV’den Bağcılar Belediye Başkanına Ziyaret
Gümüşhane Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı ( GÜSEV ) Yönetim kurulu üyeleri Şahin Köse, Rıza Karamanlı,  Aydın Delibaş, Av. Hasan Karagöz ve Vakıf Başkanı Vahit Olgun önderliğinde Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı makamında ziyaret etti.

GÜSEV ile Bağcılar Belediyesi’nin ortak girişimi ile uluslararası çapta düzenlenen “Ahmed Ziyâüddîn-i Gümüşhânevî Sempozyumu”na olan katkı ve ilgilerinden ötürü Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya tüm Gümüşhaneliler adına teşekkür eden GÜSEV Başkanı Vahit Olgun, ayrıca başkana tüm bu katkılarından ötürü bir de teşekkür plaketi takdim etti.

Yerel seçimler sonucunda Belediye Başkanlığını Bağcılar halkının da teveccühünü kazanarak devam ettiren Lokman Çağırıcı’yı ayrıca tebrik eden Vahit Olgun, Başkana görevinde başarı dileklerini iletti.

Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyaret sırasında Gümüşhane’ye ve Gümüşhanelilere yakınlığı ile bilinen Başkan Çağırıcı, GÜSEV’in çalışmalarını yakından takip ettiğini, özellikle de eğitim alanında gerçekleştirilen faaliyetler ve Vakıfça Gümüşhaneli öğrencilere sağlanan burs desteğinin oldukça faydalı ve de hayırlı bir çalışma olduğunu dile getirdi. 

Ahmed Ziyâüddîn-i Gümüşhânevî Sempozyumunda Belediye olarak yer almanın kendileri açısından da önemine değinen Başkan Çağırıcı, projede yer almış olmanın ve böyle önemli bir zatı anma ve anlama programında katkı sağlamış olmanın kendilerini de oldukça mutlu ettiğini ve bundan sonra da bu tip projelere destek olacaklarını sözlerine ekledi.
Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2015, 23:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER