İlk ziyaret Vali Tuna'ya

Geçtiğimiz ay Eskişehir'de ikamet eden hemşerilerimiz tarafından kurulan ‘Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği’ yönetim kurulu üyeleri Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna'yı makamında ziyaret etti.

İlk ziyaret Vali Tuna'ya
Geçtiğimiz ay Eskişehir'de ikamet eden hemşerilerimiz tarafından kurulan ‘Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği’ yönetim kurulu üyeleri Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Dernek Başkanı Uğur Yücel başta olmak üzere Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan, Genel Sekreter Osman Nebioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Darcan, Yakup Yayla, Mustafa Mutaf ve Enbiya Kumaş katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Vali Güngör Azim Tuna'ya derneğin kuruluşu hakkında bilgi veren Başkan Uğur Yücel, “Geçtiğimiz ay düzenlediğimiz ve hemşerimiz Bilecik Valisi Sayın Ahmet Hamdi Nayir Beyle birlikte kahvaltı programına katılmanızdan dolayı üyelerimiz adına sizlere şükranlarımızı arz ediyoruz. O zaman bizlere gönül kapımız sizlere her zaman açıktır dediniz. Bizler de o kapıdan girip sizlerin huzuruna geldik. Siz kıymetli valilerimizden aldığımız güç ve destekle derneğimizi kurduk. Amacımız milli birlik ve bütünlük içerisinde, kültürel zenginliklerimizi yaşatıp, gelecek nesillere aktarılması konusunda üyelerimiz ile birlikte faaliyetler düzenlemektir. Bunu önemsiyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek Gümüşhanelilere teşekkür eden Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ise “Toplumumuzdaki kardeşlik bağlarının daha güçlü bir şekilde bir arada tutabilmek için, sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düşüyor. Sivil toplum örgütleri yapmış oldukları eğitim, kültür ve sosyal faaliyetlerle milletimizin ihtiyacı olan birlik ve beraberlik, dayanışma, birbirine destek olma hususunda önemli hizmetler yapıyorlar. Bizlerde imkanlar ölçüsünde bu hizmetlere destek olmaya çalışıyoruz. Nerde olursak olalım geçmişimizi ve kökümüzü unutmayacağız. Örfümüzü adetimizi geleneğimizi bizlerden sonraki kuşaklara da aktarmak gibi manevi bir sorumluluğumuz bulunmaktadır. Bununda en güzel yapıldığı yerlerin başında sivil toplum örgütleri geliyor” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 22:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER