Köse Derneğinde 'Bayrak' Dönemi

İstanbul'da faaliyet gösteren Gümüşhane İli Köse İlçesi ve Köyleri Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği'nde bayrak değişimi yapıldı.

Köse Derneğinde 'Bayrak' Dönemi
İstanbul'da faaliyet gösteren Gümüşhane İli Köse İlçesi ve Köyleri Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği'nde bayrak değişimi yapıldı.

Dernek Merkezinde yapılan kongrede mevcut Başkan Tuncay Kesler görevini yeni seçilen Başkan Mehmet Ali Bayrak'a devretti.

Yapılan kongrede konuşan Tuncay Kesler, “Yaklaşık olarak 3 yıldır yürüttüğüm başkanlık görevimi bugün genç ve dinamik olan kardeşimiz Mehmet Ali Bayrak beye devrediyorum. Başarılı olacağına ve Derneğimizi çok aktif tutacağına inancım sonsuzdur. Bahçelievler Gümüşhaneliler Derneği Başkanlığını da aynı zamanda yürütüyorum. Yeni Başkanımızı Mehmet Ali beyin her zaman arkasında olarak desteğimizi vereceğimize kimsenin kuşkusu olmasın. Dernek başkanlığımız süresi içinde herkese eşit mesafede olduk ve herkesin yardımına koşmaya gayret gösterdik. Güzel çalışmalara imza attığımızı düşünüyorum. Tüm Köselilerden helallik istiyorum. Benim hakkım var ise helal olsun, lütfen sizlerde haklarınızı helal edin.” dedi.

Yeni Başkan Mehmet Ali Bayrak ise, “Bugün itibariyle Dernek Başkanlığı görevini Tuncay Kesler'den devraldık. Kendisine ve yönetim kurulu üyelerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bu dernek hepimizi bir araya getiren, kardeşliğimizi ve hemşehrililiğimizi pekiştiren bir dernek olması nedeniyle çok önemlidir. Kösemiz ve Köylerimiz için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapacağımıza inanıyorum. Kösemiz ve köylerimiz daha da geliştirilmeli ve birlik beraberlik en üst seviyeye ulaştırılmalıdır. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağımıza kimsenin kuşkusu olmasın. Tüm hemşehrilerimizden derneğimize ve çalışmalarımıza destek vermesini istiyorum.” şeklinde konuştu.

Kongrenin ardından Mehmet Ali Bayrak tarafından Tuncay Kesler'e çalışmalarından dolayı plaket takdim edildi.

Haberin Kaynağı: Kuşakkaya Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2015, 08:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER