ŞEKAV 4. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı’nın (ŞEKAV) 4. Olağan Genel Kurulu, İstanbul'un Florya semtinde bulunan Eşraf'ta gerçekleşti.

ŞEKAV 4. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı’nın (ŞEKAV) 4. Olağan Genel Kurulu, İstanbul'un Florya semtinde bulunan Eşraf'ta gerçekleşti.

Tek listeyle seçimlerin gerçekleştiği genel kurulda mevcut başkan Ali Beyaz, yapılan oylamada tüm mütevellinin onayını alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Divan başkanlığını GİYAD Onursal Başkanı Yüksel Yalçın'ın yaptığı kongrede, ŞEKAV Genel Sekreteri Ramazan Kahveci yaptığı konuşmada “Gönül dostlarımızla ayrılmadan, usanmadan memleketimize ne yapabiliriz şuuru ile bizlere Rabbim daha iyi hizmet yapmayı nasip eylesin” dedi. Konuşmasının devamında ŞEKAV hizmetlerine değinen Kahveci, her hafta Perşembe günü toplantı yaptıklarını söyledi.

ŞEKAV Başkanı Ali Beyaz ise yaptıkları işlerde kazandıkları parayla kendi memleketlerine, kendi öğrencilerine yardım etmeleri gerektiğini, hep öyle yapmaya çalıştıklarını belirterek, “Ömrümüz boyunca, kazancımızdan yaptığımız birikimlerden Şiran’a götürüp oraya yatırımlar yaptık. Şiran gibi bir ilçeye yapılan yatırımlar keşke ülkemizdeki tüm ilçelere yapılsa. ŞEKAV olarak daima memleketimize yatırım yapmak ve oradaki hemşerilerimize yardımcı olmak amacımız” dedi.

ŞEKAV Başkan Yardımcısı Yüksel Hamzaoğlu da konuşmasında ŞEKAV, GÜSEV ve GÜSİAD başta olmak üzere bir üst çatıda çalışmalar yürütülmesi gerektiğine dikkati çekerek, “Öğrencilerimize burslar verirken bir havuz yapısı oluşturup değerlendirmemizi bu çatı altında yapmalıyız” dedi.

Toplantıda GÜSEV Başkanı Vahit Olgun ve mütevelli heyeti üyeleri de selamlama konuşması yaparak dilek ve temennilerini dile getirdi.

ŞEKAV’ın yeni yönetim kurulu üyeleri şöyle;

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Ali Beyaz – Başkan, Ramazan Kahveci, Yüksel Hamzaoğlu, Alaattin Kara, Abdullah Canan, Ali Bal, Sadi Yazıcı, Ali Aydın, Abdulbaki Kara

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Nizamettin Günel, Efrazim Aydın, Mustafa Yeniçeri, Oktay Celep, Kurtuluş Halep, Alperen Bal, Musa Mallı, Resul Yazıcı, Soner Keleş

Denetleme Kurulu Asil: Timur Şahin, Ömer Arslan, Serkan Kaya

Denetleme Kurulu Yedek: Oktay Yıldız, Ersoy Kara, İbrahim Çoban

Temsilciler
Şiran: Ömer Yeniçeri, Bekir Kara, Kurtuluş Halep
Ankara: Erdal Kurt, Mustafa Şahin, Musa Mallı

Danışma Kurulu: Abdinur Alkoç, İsmet Balta, Muammer Beyaz, Abdulbaki Tuğ, Cihangir Kadakal

Haberin Kaynağı: Haber 29 - www.haber29.net

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER