ŞİDEF, Şiranlı Meclis üyesi adaylarıyla buluştu

Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Yönetim Kurulu, farklı siyasi partilerden listelere giren gurbetteki Şiranlı Meclis Üyesi adayları ile bir araya geldi.

ŞİDEF, Şiranlı Meclis üyesi adaylarıyla buluştu

Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Yönetim Kurulu, farklı siyasi partilerden listelere giren gurbetteki Şiranlı Meclis Üyesi adayları ile bir araya geldi.

Tuzla Tomara Restoranda gerçekleşen kahvaltı programı yoğun ilgi görürken, siyasetin konuşulmadığı programda Şiran sevdası ön plandaydı.

“ŞİDEF Şiranlı Meclis Üyesi adayları ile buluşuyor” kahvaltılı programı ŞİDEF Siyasi işlerden sorumlu genel Başkan yardımcısı Selahattin Uslu, Feyzullah Çelik, ŞİDEF Anadolu Yakası Başkanı İbrahim Yılmaz, Özal Kara, ŞİDEF Basın ve Yayından sorumlu Genel Başkan yardımcısı Alpay Yazıcı ve Volkan Aydın’ın öncülüğünde düzenlendi.

ŞİDEF Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Uslu, yaptığı konuşmada programdaki temel amaçlarının hangi siyasi partiden aday olunursa olunsun birlik ve beraberliği daim kılmak, daima birlikte hoş sohbet içinde olabilmek ve en önemlisi yine birlikte Şiranlı olabilmek olduğunu söyledi.

Siyasi partilerin vatana, millete hizmet etmek gayesiyle farklı yaklaşımlarla ve fikirlerle hareket etse de ortak gayelerinin birlik-beraberlik içinde güçlü bir Türkiye için çalışmak olduğunu kaydeden Uslu, “Bizlerinde temel gayesi hangi partiden olursak olalım, birlik ve beraberliğimizin sağlanabilmesi için, Şiranımıza ve Şiranlımıza hizmet için çalışmaktır. Unutmayalım ki en zor günlerimizde yanı başımızda hep hemşehrilerimiz olacaktır. Bu birlikteliğin sağlanabilmesi için sizlere de büyük sorumluluklar düşmektedir. İnşallah her biriniz yerel belediyelerde iyi mevkilere geleceksiniz. Bu mevkiler sizlerin hemşehrilerimize hizmetiniz için birer adım olabilir. Sizlerden ricamız ileriye dönük sizlerin ve bizlerin daha güçlü olabilmesi için hemşehrilerimize her konuda destek olabilmeniz ve her daim Şiranlı olduğunuzu hatırlamanızdır” dedi.

ŞİDEF Basın yayından sorumlu genel başkan yardımcısı Alpay Yazıcı ise “Bizler Şiran Dernekler Federasyonu çatısı altında Şiranlı olmanın gururuyla, şucu bucu demeden bir ve beraber olmayı başarmış bir federasyonuz. Şiran sevdasını iliklerine kadar hisseden, memleket sevdalısı insanlarımızın bir arada bulunduğu federasyonumuz Şiranımızın tüm renklerini bir arada barındırmaktadır. Ortak noktamız Şiranımız, bizler için siyaset üstü bir sevdadır. Gayemiz birbirimize her hususta destek olabilmek, birliğimizi her platformda gösterebilmek, siz değerli adaylarımızın her platforma da sesi olabilmek, Şiranımızı her platformda tanıtabilmek ve Şiranımızın, Şiranlı hemşehrilerimizin kalkınmasına her konuda destek olabilmektir. Bu hususta siz değerli hemşehrilerimizede görevler düşmektedir. Sizler hak ettiğiniz konumlara gelince Şiranımızı Şiranlı hemşehrilerimizi her daim hatırlamalısınız. Bu bizlerin ata toprağına borcudur. Bizler ortak payda Şiran olunca verilen görevi yapmak için elimizden geleni yaparız. Sizlerden de bu hassasiyeti bekliyoruz. Şiran bizim için vazgeçilmez bir sevdadır” diye konuştu.

Selamlama konuşmalarını yapan ŞİDEF Anadolu yakası başkanı Özal Kara tüm meclis üyesi adaylarına başarılar diledi. 

ŞİDEF genel başkanı Serkan Kaya ise “Federasyonumuz herkese örnek olmaya devam ediyor. Burada her siyasi partiden adayımız mevcut, yanımda oturan hemşehrilerimize baktığımda bunu görmek mümkün; bir tarafımda CHP, Saadet Partisi, bir tarafımda İyi Parti, Ak parti ve MHP adaylarımız. İşte bizim sevdamız bu karede gizli. Biz federasyon olarak tüm meclis üyesi adaylarımızın yanındayız. Adaylık süresince de desteklerimizle bunu gösterdik. Ayrım yapmadan tüm hemşehrilerimizin sesi olduk. Sizlerden de nacizane ricam seçilmeniz durumunda hemşehrilerimizi unutmamanızdır. İnşallah seçimlerden sonra makamlarınızda sizleri ziyaret edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Programa katılan Şerafettin Bal (AK Parti Ataşehir Meclis üyesi adayı), Umut Daştan (CHP Kartal Meclis üyesi adayı), Orhan Yazıcı (Saadet Partisi Meclis üyesi adayı), Ozan Kaşıkçı (CHP Darıca Meclis üyesi adayı), Hasan Yıldız (CHP Pendik Meclis üyesi adayı), Nizamettin Günel (CHP Sarıyer Meclis üyesi adayı), Bulut Aydöner (CHP Kartal Meclis üyesi adayı), Mustafa Kutun (Saadet Partisi Ataşehir Meclis üyesi adayı), Özkalp Beyaz (İyi Parti Büyükçekmece Meclis üyesi adayı), İbrahim Beyaz (İyi Parti Bakırköy Meclis üyesi adayı), Özkan Özdemir (CHP Kartal Meclis üyesi adayı) Şiran sevdalarını dile getirerek her daim Şiranlı hemşehrilerimize destek olacaklarını belirtti.

Serbest kürsüyle devam eden programın sonunda hatıra fotoğrafı çekildi. Programın sunuculuğunu yapan ŞİDEF Genel sekreteri Nurullah Kara programa katkıları nedeniyle ŞİDEF Sosyal işlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Binali Çubukçu ve Güreş köyü Derneği yönetimine, ŞİDEF Ar-Ge Komisyon Başkan yardımcısı Erdal Çiçek’e, ŞİDEF Sağlık komisyon yardımcısı Mehmet Çelik’e, ŞİDEF Sosyal İşler komisyon yardımcısı Ali Köse’ye, Pendik Kurtköy Minibüsçüler Derneği Başkanı Şamil Çubuğuuzun’a, ŞİDEF Protokol’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tahsin Çelik’e, Şiran’dan katılan Sultan Pestil yönetim kurulu başkanı Baki Kara’ya, Gündoğumu Gazetesi imtiyaz sahibi Veli Yılmaz’a, Fotoğrafçı Yasemin Uslu’ya, Tomara restoran sahibi Dursun Çelik, programa katılım sağlayan Şiranlı meclis üyesi adayları ve ŞİDEF Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek programı bitirdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER