Şiran Araköy derneğinde yeni dönem

İstanbul Ümraniye’de 1999 yılında kurulan Araköy Kalkındırma ve Dayanışma Derneğinde tamamı gençlerden oluşan yeni yönetim oluşturuldu.

Şiran Araköy derneğinde yeni dönem
İstanbul Ümraniye’de 1999 yılında kurulan Araköy Kalkındırma ve Dayanışma Derneğinde tamamı gençlerden oluşan yeni yönetim oluşturuldu.

Kurulduğu günden bu güne kadar faaliyetlerine kurucu Başkan Selçuk Balta ve akabinde Selçuk Kaya, Tayyar Balta, Ahmet Balta, Enver Yılmaz, İsmail Balta ve Sabri Balta'yla aralıksız devam eden dernekte, bu görevi farklı bir yönetim anlayışı ile Fatih Balta devraldı.

Dernek merkezinde gerçekleştirilen olağan kurul sonucu göreve gelen Fatih Balta yaptığı konuşmada, yeni bir yönetim anlayışı ile hizmete devam edeceklerini belirterek, “Değerli köylülerimiz bugüne kadar görev alan dernek başkanlarımıza ve yönetimde görev alan arkadaşlarımıza ve büyüklerimize öncelikle teşekkür ediyorum. Yönetim listemizde yer alan arkadaşlarımız daha önce görev almamış genç arkadaşlarımızdan oluşuyor. Her evden seçtiğimiz farklı isimler ve genç arkadaşlarımızdan oluşan yeni yönetimimiz hayırlara vesile olsun. Hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bugüne kadar olağanüstü işlere imza atan derneğimizi Gümüşhanemizin parlayan yıldızı haline getireceğiz. Önemli olan birlik ve beraberliğimizin daim olması, Araköy’lü her bireyimize aynı mesafede eşit hizmetler sunmaktır. İlerleyen günlerde gerçekleştireceğimiz faaliyet ve etkinliklerimiz ile sesimizi duyurmaya köyünden uzak köylülerimize sıladan hizmete devam edeceğiz. Bu hizmet yarışında gençlerimizi yalnız bırakmamanızı temenni ediyorum.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2014, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER