Tekçe, Bayındır Memursen Ankara İl Başkanı Oldu

Ankara Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği (GÜBDER) Başkanı Erol Tekçe, Bayındır Memur-Sen Ankara İl Başkanı oldu.

Tekçe, Bayındır Memursen Ankara İl Başkanı Oldu
Ankara Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği (GÜBDER) Başkanı Erol Tekçe, Bayındır Memur-Sen Ankara İl Başkanı oldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tüm birimleri ve İller Bankası çalışanlarından müteşekkil Memur sendikalarından en fazla üyesi bulunan yetkili sendika olan Bayındır Memur-Sen'in Ankara seçimlerinde iki liste yarıştı.

Seçimde Erol Tekçe'nin "Değişim Grubu" listesi seçimi açık ara kazanırken, Tekçe, Seçim Kurulu yetkililerin kesin sonucu açıklamasının ardından mazbatasını alarak bir teşekkür konuşması yaptı.

Tekçe konuşmasında şunları söyledi, “Memur-Sen Konfederasyonumuza bağlı Bayındır Memur-Sen’imizin Ankara Başkanlığına arkadaşlarımızın bizleri aday göstermelerinden ve akabinde yapılan seçimlerde de önceki yönetimden açık ara önde olarak Başkanlığı tüm ekip arkadaşlarımızla listemiz delinmeden blok halinde seçilmesinde mutluluk duyuyoruz. Tüm üyelerimiz müsterih olsun, tüm haklarımızın takibi için ekip arkadaşlarımızla elimizden geleni yapacağız. Ekip anlayışı çok önem arzediyor ve her ne olursa olsun bir biri ile barışık olmayı bilen ve liyakat sahibi tecrübeli bir ekip oluşturmak çok ehemmiyet arzediyordu. İşte biz böyle bir ekip oluşturduğumuza inanıyoruz. Eminim bu ekip sendikacılıkta bir çığır açacaktır." dedi.

Yeni yönetimle toplu fotoğraf çektiren Tekçe, eski yönetime teşekkür ederek görevi devraldı.
Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2014, 21:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER