Ünlüler İftarda Eşraf’ı Seçti…

Adanalı filminin Matador karakteri, Kurtlar Vadisinin Beran Ağası Ayhan Eroğlu, İstanbul Florya’da bulunan Eşraf Osmanlı ve Türk Mutfağında dostlarına iftar yemeği verdi.

Ünlüler İftarda Eşraf’ı Seçti…
Adanalı filminin Matador karakteri,  Kurtlar Vadisinin Beran Ağası Ayhan Eroğlu, İstanbul Florya’da bulunan Eşraf Osmanlı ve Türk Mutfağında dostlarına iftar yemeği verdi.

Gümüşhaneli hemşehrimiz Metin Uçar’a ait olan ve birbirinden leziz yemekler eşliğinde sohbet ve konularla eski ramazan iftarları tadındaki iftar yemeğine ünlü oyuncular, yönetmen, yapımcı ve medyadan yazı işleri yöneticileri de katıldı.

Kurtları Vadisi Pusunun Zülfikar Ağası Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Yapımcı-Yönetmen Mustafa Karadiş, Tiyatrocu-oyuncu Bahar Hacıbektaşoğlu, O Ses Türkiye’nin birincisi Mustafa Bozkurt, Oyuncu Volga Sorgu, Oyuncu Murat Prosçiler, Oyuncu Muhammed Cangören, Oyuncu Özlem Çınar, Yönetmen Aydın Bağardı, Oyuncu Metin Keçeci, Oyuncu Ali Bulut, Yatırımcı Kadir Doğan, Oyuncu Sercan Bilir, Verisoft Yazılım Şirketi Ceo’su Ziya Beceren, Hello dergisi yazı işleri müdürü Figen Nalan Özkan , Aurty Reklam Ajansı sahibi Aynur Üsküp, Medyatava foto-muhabiri Burak Hakan Karadiş gibi dostlarının da katılımcılar arasında olduğu yemekte Eşraf A.Ş yönetim kurulu başkanı Metin Uçar’da  hazır bulundu.

Osmanlı mutfağının gizemli lezzetlerinin fenomen mekanı olan Eşraf, konuklarına unutulmaz tatlar sundu. Osmanlı mimarisinin esintileri bulunan Eşraf’ta tarihe ve tarihin lezzetlerine bir yolculuk hissiyatı yaşayan konuklar, mekanı ve iftarı unutamayacaklarını belirtti.

Ayhan Eroğlu, Ramazanın bereketi, dostluk ve kardeşliğin yüceltilmesi ile daha da büyüyecek mantığıyla, eski ramazanlara gönderme yaparcasına Osmanlı ve Türk Mutfağının fenomen mekanı Eşraf’ı tercih ettiklerini söyledi.

Kuzine’de pişen lezzetli yemekler en keyifli anlarına vitamin olduğu iftar programı sinema, televizyon dizileri, sektörün geldiği nokta, projeler hakkında yapılan konuşmalar ve keyifli dakikalarla son buldu.
Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2015, 00:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER