Vali Şahin GÜSİAD’da

İstanbul Valisi Bayburtlu hemşehrimiz Vasip Şahin, Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneğini (GÜSİAD) ziyaret etti. 

Vali Şahin GÜSİAD’da
HABERİN GALERİSİ
Vali Şahin GÜSİAD’da

Vali Şahin GÜSİAD’da

İstanbul Valisi Bayburtlu hemşehrimiz Vasip Şahin, Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneğini (GÜSİAD) ziyaret etti. 

Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümünde Gümüşhaneli hemşeri iş adamlarını ziyaret eden Vali Vasip Şahin, GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın’dan dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Dernek komisyonlarının etkinlikleri hakkında detaylı bilgi veren Yalçın, GÜSİAD’ın inşaat sektöründe Gümüşhanelilerin İstanbul’da hatta Türkiye genelinde markalaştıklarını, aynı başarıyı Gümüşhane Üniversitesi İnşaat Mühendisliği ile birlikte yürütecekleri çalışmalarla ulusal pazarda güçlendireceklerini ifade ederek GÜSİAD’ın meslek komiteleri ve üniversite-sektör işbirliği çalışma programları konusundaki programlarını paylaştı.

Başkan Yalçın, Bayburt doğumlu olan İstanbul Valisi Şahin’e GÜSİAD ile birlikte Bayburt Sanayici ve İş Adamları ile ortak gerçekleştirmek istedikleri programa katılım daveti yaptı. Yalçın ayrıca hükümetin İstanbul’un gelecekte turizm ve finans merkezi olma programı kapsamında İstanbul Valiliği’nin bu vizyonu destekleyecek iş dünyası topluluklarının programlarında bulunmak istediklerini iletti.

Vali Şahin, Gümüşhaneli iş adamlarının İstanbul’daki başarılarını takdirle izlediklerini bu çabaların artarak devam etmesini beklediklerini, Gümüşhane ve  Bayburtlu iş adamları programında bulunmaktan memnun olacaklarını, ayrıca GÜSİAD’ı Valiliğin kurumsal STK buluşmaları kapsamında davet edeceklerini ifade ederek, Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşundaki bu özel günde GÜSİAD’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

GÜSİAD Onursal Başkanı Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Kenan Aydın da GÜSİAD’ın kuruluş öyküsü ve önceki dönemlerde yapılan faaliyetler hakkında bilgiler paylaştı. 

Programda GÜSİAD Başkan Yardımcısı Muammer Beyaz, Dr.Metin Akagün, Atilla Kesler , GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, ŞEKAV Başkanı Ali Beyaz, Av.Emsal Gürsoy, Nizamettin Beyaz, Özgür Beyaz ve Milliyet Gazetesi Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün de hazır bulundu.

Ziyarette İstanbul Valisi Vasip Şahin’e Milliyet Gazetesi Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün hazırladığı Gümüşhane Albümünü ve İş Adamları Başarı Öyküleri kitapları GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın tarafından takdim edildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER