Yenilenen GİYAD Törenle Açıldı

İstanbul Küçükçekmece’de faaliyet gösteren Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (GİYAD) yenilenen dernek binası yoğun bir katılımla açıldı.

Yenilenen GİYAD Törenle Açıldı
İstanbul Küçükçekmece’de faaliyet gösteren Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (GİYAD) yenilenen dernek binası yoğun bir katılımla açıldı.

Son dönemlerde artan terör olayları nedeni ile eğlence kısmı iptal edilen açılış programının sunumunu Talha Usluoğlu yaptı. Şair Güngör Celep’in “Türkiye’yiz Biz” şiirini okumasının ardından kürsüye GİYAD Başkanı Serkan Kaya geldi.

Kaya konuşmasında, “Öncelikle şehitlerimize Allah’dan rahmet dilerim. Şehitlerimizden ötürü program formatımızda eğlence programı olmadı. GİYAD olarak her daim ülkemizin bütünlüğüne huzuruna ve gelişmelerini önemsedik. Bizler Hakkari’de, Diyarbakır’da, Edirne’de huzur var ise bizlerde burada huzurlu olduk. Allah ülkemize birlik beraberlik ve huzuru daim kılar inşallah. Bugün derneğimizi tadilattan sonra açıyoruz. Derneğimizin tadilatına katkı sağlayan tüm hemşerilerimize, üyelerimize, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, Küçükçekmece Belediye Başkanımız Temel Karadeniz’e, danışma kurulu üyemiz Mustafa Korkut’a ayrıca teşekkür ediyorum. Bugün bizleri yalnız bırakmayan Bakanlarımız Kutbettin Arzu, Mehdi Eker ve tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“BU KARDEŞLİĞE SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR”

Açılışta konuşan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu, “Bugün İstanbul dünya kenti. İstanbul 3.bölge nüfusun %13'ü İstanbul doğumlu iken kalan %87si, ülkenin diğer kesimlerinden gelen kardeşlerimizdir. Yani tüm kardeşlerimiz, İstanbul'da birlikte yaşamayı benimsemiştir. Bu kentteki bütün Anadolu insanı bu birlik ve beraberliğe, kardeşliğe her zaman sahip çıkması gerekiyor” diyerek, beraberlik mesajı verdi.

“BAŞKAN’DAN GÜMÜŞHANELİLERE ÇAĞRI”

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise ''Bizler Gümüşhanelilerle buluşmak için buradayız. Gümüşhaneli kardeşlerimiz bize her anlamda her daim destek olan vatandaşlarımızdır. Nüfusları Küçükçekmece ilçesinde çok fazla olmasa bile kendi nüfusları içerisinde çok büyük bir oranda bizleri desteklediklerini biliyorum. Bizim için dualarınızı bekliyoruz. Açılışımız hayırlı olsun” diye konuştu.

“OY KULLANMALIYIZ”

Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı ve AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Mehdi Eker; ise güzel bir Türkiye inşa etmek için, tüm vatandaşların 1 Kasım’da sandık başına gitmesi gerektiğini vurguladı.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek derneğin açılışı yapıldı.

Dernek açılışının ardından, dernek binasının yanıbaşında yer alan Gümüşpark’ın açılışı da gerçekleştirildi. Gümüşpark’ın çevre düzenlemesi ve park alanı haline getirilmesi Küçükçekmece Belediyesi tarafından gerçekleştirildi.

Açılış programa AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Eski Bakanı Mehdi Eker, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu, İBB Raylı Sistemler Müdürü Hasan Pezük, Bağcılar Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Köse, Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi Nizamettin Günel, Küçükçekmece Belediyesi İKM Fatih Yavuz, Küçükçekmece Belediyesi Kültür Müdürü Salih Zeki Çelik, Küçükçekmece Belediyesi Ulaşım Müdürü Vasfi Keskin, Küçükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ercan Olgun, Küçükçekmece Belediyesi Destek Hizmetler Müdürü Ali İhsan İnce, Küçükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürü Musahmettin Yazıcı, Vergi Müfettişi Onur Raci Ürkmez, Esenyurt Belediye Başkanı Danışmanı İhsan Akdemir, Avcılar Belediyesi Eski Meclis Üyesi Fersah Doğan, GÜDEF Başkanı Tahsin Söğüt, GÜDEF Başkan Vekili Ali Ağaç, GÜDEF Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Balta, GÜDEF Yönetim Kurulu Üyesi Yasir Karahan, GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, GİYAD Onursal Başkanı Yüksel Yalçın, GÜSİAD Başkan Yardımcısı Yaşar Topçuoğlu, ŞEKAV Genel Sekreteri Ramazan Kahveci, ŞEKAV Yönetim kurulu Üyeleri Sadri Yazıcı, Güngör Turan, GÜNÖP Başkanı Birgül Balta, GÜNÖP Yönetim kurulu Üyeleri Enes Kaya, Eren Nar, Osman Şahin, Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Beyaz, Uçar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Uçar, Bahçelievler Gümüşhanespor Kulübü Başkanı Halit Çolak, Eşref Bitlis Lisesi Müdürü Kemal Aktaş, Nahit Menteşe Meslek Lisesi Müdürü Nihat Akyıldız, Bağ Güm Der Başkanı Zafer Uçan, AVGÜYAD Dernek Başkanı Özcan Özbey, Mardinliler Dernek Başkanı Memduh Bozan, Bağcılar Arzular Beldesi Dernek Başkanı Yalçın Tanış, Kelkit Sadak Köyü Eski Başkanı Atilla Nayir, Kelkit Doğankavak Köyü eski Dernek Başkanı Murat Yılmaz, Köse ilçesi dernek başkanı Mehmet Ali Bayrak, Köse İlçesi eski Dernek Başkanı Mustafa Akgül, Köse Kabaktepe köyü Dernek Başkanı Mehmet Akif Kaya, Şiran Yeşilbük beldesi Dernek Başkanı Yasin Aydın, Şiran Çalköy Dernek Başkanı Necla Gündoğan, Şiran İncedere köyü Dernek Başkanı Tacettin Türkmen, Şiran Babacan Köyü Eski Başkanı Şerif Küçük, Şiran Babacan Köyü Dernek Başkanı Şerafettin Küçük, Şiran Koyunbaba Köyü Dernek Başkanı Aytekin Günel, Gümüşhane Merkez Akgedik Köyü Dernek Başkanı Engin Taşdelen, AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Serap Yaşar, MHP Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Hikmet Karaman, Sarıhan Restorant Kaya Sarıhan, Gazeteci Zeki Gökçe, Sanatçımız Turgut Korkmaz, Sanatçımız Selahattin Tanış, Sanatçısı Cafer Yıldız, Şair Salih Nebioğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Haberin Kaynağı: Haber 29 - www.haber29.net

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2015, 08:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER