Gümüşhane Haberleri

Taraftarlardan hakem tepkisi

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhanespor

TFF 2.lig, Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren lider Gümüşhanesporlu taraftarlar, pazar günü Bayburt Genç Osman Stadında oynanan Gümüşhanespor-Hacettepe maçının hakemi Atilla Karaoğlan'a ve bu hakem atamasını yapan Futbol Federasyonuna büyük tepki gösterdi.

TFF 2.lig, Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren lider Gümüşhanesporun taraftarları, pazar günü Bayburt Genç Osman Stadında oynanan Gümüşhanespor-Hacettepe maçının hakemi Atilla Karaoğlan'a ve bu hakem atamasını yapan Futbol Federasyonuna büyük tepki gösterdi.

Gümüşhanespor Taraftar Platformu yaptığı açıklamada maçı yöneten Sakarya bölgesi hakemi Atilla Karaoğlan’ın maç boyunca verdiği ve vermediği kararlar ile maçın sonucunu tayin ettiğini savundu.

Gümüşhanesporlu futbolcuları maç başında verdiği basit sarı kartlar ile oyundan düşüren Karaoğlan’ın daha sert faullerde bulunan Hacettepesporlu oyuncuları sadece uyardığını ve kart göstermediğini, Hacettepesporun ilk golündeki net elle oynamayı görmeyen Karaoğlan’ın futbolcu psikolojisini hiçe sayıp çok basit kartlar ile Gümüşhanespor’u 9 kişi bıraktığı kaydedilen açıklamada, “Geçtiğimiz 3 deplasman maçının hepsinde de aleyhine penaltı çalınan Gümüşhanespor’un, şampiyonluk parolası ile yola çıkarken yaptığı transferler, harcanan paralar böyle hakemler ile hiç edilecekse ve  saha dışında belirlenen senaryolar ile lig devam edecek ise bu oyunu oynamanın hiç bir anlamı yok. Hele hele liderlik mücadelesi verdiğimiz Sakaryaspor’un memleketlisi Sakaryalı bir hakemin bu maçı yönetmek için atanması ise skandal ötesi bir olaydır. Bizlerin ne TFF’ye , ne MHK’ya, ne de onların hakemlerine en ufak bir inancı kalmamıştır. Türk Futbolunun bulunduğu durum ortadadır. Tek çözüm Yıldırım Demirören Federasyonunun istifa etmesidir” ifadelerine yer verildi.
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.