Gümüşhane Haberleri

Ustaoğlu Grup’tan AK Parti’ye destek programı

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Seçim 2018

Gümüşhane’nin başarılı firmalarından Ustaoğlu Grup, 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem milletvekili seçimleri için AK Parti’ye destek programı düzenledi.

Gümüşhane’nin başarılı firmalarından Ustaoğlu Grup, 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem milletvekili seçimleri için AK Parti’ye destek programı düzenledi.

AK Parti Gümüşhane milletvekili aday adaylarından işadamı Ufuk Ustaoğlu’nun sahibi olduğu firma tarafından düzenlenen program Atatürk Kültür Merkezinde icra edildi.

İşadamı Ustaoğlu burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin güçlenmesi amacıyla düzenledikleri programa katılan herkese teşekkür ederek, “24 Haziran’da Türkiye’de çok önemli bir seçimi idrak edeceğiz. AK Parti, Türk milletinin binlerce yıldır kesintisiz şekilde süren devlet silsilesinin bugünkü adı olan Türkiye Cumhuriyeti’ni yaşatmak için gece gündüz çalışan bir partidir. Türkiye’de olduğu gibi Gümüşhane’de ki yatırımları da bizler için oldukça önemlidir ve şehrimizin geleceği, bizlerin geleceğidir. İşte bu geleceğin aydınlık şekilde daha da ileriye taşınabilmek için bu istikrarın, dirliğimizin ve birliğimizin devamı gereklidir. Bunu da sen, ben diyerek değil, biz diyerek gerçekleştirebiliriz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse ise konuşmasında Cumhuriyet tarihinin, gelecek nesilleri yakından ilgilendiren en önemli seçimini yaşayacaklarını belirterek, “İnşallah seçimlerin ülkemize, milletimize ve Gümüşhanemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ülkemizin aydınlık geleceği için, Cumhurbaşkanımızın gücüne güç katmak için Gümüşhane olarak rekor seviyede oy oranlarıyla seçimlerden muzafferiyetle, yüzümüzün akıyla, muvaffakiyetle çıkacağımıza inanıyorum. Sizlerin dua ve desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar da çok önemli bir seçimin arefesinde olduklarını belirterek, “Bu sadece bir seçim değil, bütün dünyaya karşı, bütün güç sahiplerine karşı yapacağımız seçimdir. Bu seçim sadece Gümüşhane ve Türkiye’de takip edilmeyecek, nerede bir mazlum varsa gözü, kulağı, duası burada olacak. Böyle önemli bir seçimde daha önce gösterilen gayretin çok daha fazlasını göstermek mecburiyetindeyiz. Bu büyük Türkiye davasının seçimidir” ifadelerini kullandı.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ise bu ülkenin 2000’lerden önceki halini iyi bilen ve yaşayanlar olduğunu hatırlatarak, “Belki gençlerimiz o günleri yaşamadı ama son 16 yıldır AK Parti hükümetlerinin ne yaptığını hepimiz yaşadık ve görüyoruz. Eskiden “Acaba gözlerimiz görecek mi?” derlerdi yatırımlar için. 2 kilometrelik bir tünel 15-20 senede yapılıyordu. Şuanda aynı tünel 2-3 ayda yapılıyor. Bu hizmetlerin daha artarak şehrimize gelebilmesi için birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Hiçbir hesap kitap yapmadan hepimizin 24 Haziran’a kilitlenmesi lazım. Ben 4 yıldır sizlerin desteğiyle Belediye Başkanlığı görevini yapıyorum. 40 yılda yapılamayanları 4 yılda hep beraber yaptık. Biz bu gücü Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan, Bakanlarımızdan, milletvekillerimizden aldık” şeklinde konuştu.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş ise Gümüşhane’de yürütülen başlıca projelerden bahsederek, “Bu kadar iş, bu kadar proje bir anda nasıl yürütülüyor? Bunun tek sebebi var. Güçlü bir lider, güçlü bir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderle bunlar oluyor. Ekibin de güçlü olması çok önemli” dedi.

Yeni dönemde de çok önemli projeleri hayata geçireceklerinin altını çizen Pektaş, “Sadece Türkiye’nin değil, bütün dünyanın sonuçlarına kilitlendiği bir seçime gidiyoruz. Bu seçim Cumhur ittifakıyla karşı ittifakın seçimi değil. Bu seçim Cumhur ittifakıyla 5 benzemez dediğimiz diğer ittifakı bir araya getiren güçlerin seçimidir. Bu kadar açık ve nettir. 24 Haziran akşamı kazandığımız zaman kimlerin sevineceğine, kimlerin üzüleceğine bakalım. Yada kaybettiğimiz zaman hangi başkentlerin zafer çığlıkları atacağına bakalım. Aslolan milletimizin vereceği karardır. Bugüne kadar AK Parti olarak tabandan gelen talepleri dikkate alıp ona göre politika belirlediğimiz için her seçimde AK Parti’ye milletimizin desteği büyüyerek devam ediyor” diye konuştu.

24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparak herkesi sandıklara sahip çıkmaya çağıran Pektaş, “Bu ülkede birde dua ordusu var. İnşallah 24 Haziran akşamı yüzmilyonlarca mazlum sevinç gözyaşı dökecektir. Artık yepyeni bir Türkiye olacak, limandan demir almış gemi hareket edecek. Bu milletin kader belli. 600 yıldan fazla dünyaya liderlik etmiş bu millet yeniden önce Orta Doğu’ya daha sonra da dünya siyasetine liderlik yapacak konuma gelecektir. Bizim vazifemiz çalışmaktır” şeklinde konuştu.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül de “Ülkemiz özellikle son 2 yıl içerisinde küresel güçlere karşı hem yurt içinde hem de yurt dışında mücadele vermektedir. Türkiye’de yaşayan 81 milyon vatandaşımızı ilgilendiren 24 Haziran seçimleri Türkiye’nin seçimi olmaktan çıkmış, dünyada yaşayan mazlum coğrafyalardaki 2 milyar insanla ve buraların kaynaklarını sömürerek kendilerine refah sağlamış emperyalist güçlerin bir seçimine dönüştü” dedi.

Emperyalist güçlerin Türkiye’nin gelişmesinden, güçlenmesinden ve özellikle savunma sanayisini millileştirmesinden büyük bir rahatsızlık duyduğunu dile getiren Akgül, “İnşallah bütün küresel güçlerin el birliğiyle Türkiye üzerine oynadığı oyun 24 Haziran’da son bulacaktır. Türkiye ekonomisi güçlüdür, Türkiye’de çok güçlü bir hükümet vardır, Türkiye’de çok güçlü bir lider vardır ve Türk milleti de topyekün onun yanındadır” şeklinde konuştu.
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.