Gümüşhane Haberleri

AK Parti Torul’da gövde gösterisi yaptı

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Seçim 2018

AK Parti Torul ilçe başkanlığınca, 24 Haziran seçimleri dolayısıyla binlerce kişinin katılımıyla ‘Milli Birlik ve Beraberlik’ yürüyüşü düzenlendi.

AK Parti Torul ilçe başkanlığınca, 24 Haziran seçimleri dolayısıyla binlerce kişinin katılımıyla ‘Milli Birlik ve Beraberlik’ yürüyüşü düzenlendi.

Torul Hükümet Binası önünde toplanan ve aralarında AK Parti Milletvekili adayı Hacı Osman Akgül, Milletvekili adayı Cihan Pektaş, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, AK Parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse, AK Parti Torul İlçe Başkanı Osman Karabulut, AK Parti’den 27. dönem Milletvekili aday adayı olan Yusuf Özgün’ün de bulunduğu partililer, ellerinde Türk bayrakları ve AK Parti bayraklarıyla ilçe otogarına kadar yürüdü. 

Yürüyüşün ardından toplanan kalabalığa hitap eden AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve milletvekili adayı Hacı Osman Akgül, yürüyüşe gösterilen ilgiden memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Akgül,  24 Haziran’ın yalnızca Türkiye’nin değil, bütün mazlum coğrafyada yaşayan Müslümanların bayramı olacağını söyledi. 

AK Parti’nin MHP ile Cumhur İttifakı kurarak seçimlere katılacağını hatırlatan Akgül, “Bizim MHP ile ilkelerimiz, ideallerimiz, rüyamız ve ülkümüz bir. Biz tek bayrak dedik, tek millet, tek vatan,  tek devlet dedik ve bu ittifakı kurduk. Bizim de karşımızda bir ittifak kuruldu. Bunların dünya görüşü açısından, sosyal yaşam açısından, ideal açısından ve Türkiye’ye hizmet açısından ortak noktaları yok” diye konuştu.

Millet ittifakını eleştiren Akgül, şunları kaydetti: “Bu ülke 15 Temmuz’da bir darbe girişimi yaşadı. Sayın Cumhurbaşkanımız milletimizi meydanlara çağırdı. Ona inanan ve güvenen bu millet 81 milyonuyla sokağa döküldü ve hain darbe girişimine “dur” dedi. Cumhur İttifakının iki lideri Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli 15 Temmuz’da bu davranışı sergiledi. Diğer ittifakın liderleri olayları sadece izledi. Sen ana muhalefetin liderisin senin üzerine düşen görev o tankların karşına dikilip, siz bu ülkeye ihanet ediyorsunuz demekti.  Ama bunu diyemedi, diyemez. Diğer bir lider Meral Akşener’in 15 Temmuz ile ilgili eleştirisi yok. Çünkü onu 15 Temmuz’a hazırlayan bir güç vardı. Bu seçim yalnızca 81 milyonu ilgilendiren seçimi olmaktan çıktı, Almanya’yı Hollanda’yı Amerika’yı ilgilendiren bir seçime dönüştü. Bu seçim adeta mazlumlarla zalimlerin seçimini olacak”  

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Milletvekili adayı Cihan Pektaş ise, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin siyaset ve demokrasi tarihinin en önemli seçimlerinde birisi olacağını söyledi.

Pektaş, herkesin 24 Haziran’da sandıklara sahip çıkarak oyunu kullanması gerektiğine vurgu yaptı.

Torul’un Altınpınar, Büyük Çit, Kocadal ve Gülaçar köylerine 4 adet gölet projelerinin olduğunu dile getiren Pektaş, “Biz projelere devam edeceğiz. Kelkit’in Şiran’ın doğalgazı geldi, sıra Torul’da. Torul’un makus tarihi AK Parti ile beraber değişmeye başladı. Buralar göç veren değil, göç alan bir yer olacak” dedi.

Pektaş, 24 Haziran seçimlerini önemine dikkati çekerek, şunları söyledi: “24 Haziran gecesinde bizler bütün İslam coğrafyasını sevindireceğiz. PKK, FETÖ gibi terör örgütleri umudunu bu seçimlere bağladı. Onlar bu seçimi 15 Temmuz’un rövanşı olarak görüyor. Buna izin vermeyeceğiz. Allah’ın izniyle 24 Haziran gecesi Cumhurbaşkanımız güçlü bir şekilde o makama yeniden oturacak, bizlerde en az 350 milletvekili ile mecliste olacağız” 

AK Parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse ise 24 Haziran seçimlerinin hayırlara vesile olmasını dileyerek,  “Bizler birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde, bolluk ve bereket için vakit Türkiye vakti, Vakit Gümüşhane vakti, vakit Torul vakti, diyorum. Biz 24 Haziran’da Gümüşhane’den Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gücüne güç katacağız. Biz Gümüşhane’nin Türkiye’de rekor kırmasını istiyoruz. 24 Haziran seçimlerinin hepimize bayram olmasını diliyorum." diye konuştu.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, AK Parti Torul İlçe Başkanı Osman Karabulut ve AK Parti 27. dönem  milletvekili aday adayı Yusuf Özgün de yaptıkları konuşmalarında 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.