Gümüşhane Haberleri

Kocaman kalbine yenildi

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Vefat İlanları

Gümüşhane köylerine uzun yıllar Köy Hizmetleri Müdürü olarak hizmet veren ve köylerdeki çok sayıda eserde imzası bulunan Aydın Kocaman (68) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Gümüşhane köylerine uzun yıllar Köy Hizmetleri Müdürü olarak hizmet veren ve köylerdeki çok sayıda eserde imzası bulunan Aydın Kocaman (68) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ziraat yüksek mühendisi olan Kocaman, Gümüşhane’de Köy Hizmetleri Müdürü olarak uzun süre memleketine hizmet vermiş ve 2004 yılında emekli olmuştu.

Geçtiğimiz aylarda ciddi bir kalp ameliyatı olan Kocaman, göğsündeki ağrılar yeniden tekrar edince hafta sonu Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yarın anjiyo yapılması planlanan Kocaman, yoğun bakım servisinde geçirdiği kalp krizi sonucu bugün akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

Gümüşhane'nin merkeze bağlı Süle köyünden olan 3 çocuk babası Kocaman'ın cenazesi yarın ikindi namazına müteakip Kemaliye Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Süle köyünde toprağa verilecek.

Yorumlar (11)

Mustafa duman 6 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun

Hasan ÖNER 6 Yıl Önce

ALLAH TAKSİRATINI AFFEYLESİN MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH.

MEVLÜT ERGİN 6 Yıl Önce

ALLAH RAHMET EYLESİN.YAKINLARININ BAŞI SAĞ OLSUN.

e. çelik 6 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin. mekanı cennet yakınlarının başı sağ olsun.

Ekrem YAĞLIDERE 6 Yıl Önce

Yeri doldurulamayacak devlet adamı bizler devlet terbiyesini senden aldık sana minnettarız. Uzun yıllar beraber çalıştık bizlere amirlikten ziyade bir baba şefkatiyle yaklaştın.Mekanın cennet olsun. Bütün haklarımız sana helal olsun

M.Kubilay Saraçoğlu 6 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabırlar versin .Şehrimizin çok değerli bir bürokratıydı ama aktif çalıştığı dönemlerde maalesef kıymeti dönemin mahalli siyasetçilerce anlaşılmamıştı.Mekanı cennet olsun.

Baki Turan Tuncel 6 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.

B.C 6 Yıl Önce

Cenabı Allah Rahmet Eylesin, Mekanı cennet Olsun. Bizden Yana olan tüm Haklarımız Helal Olsun Allah Rahmet Etsin.

Aziz Akçay 6 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin,ailesine ve sevenlerine Rabbim sabırlar versin, mekanı cennet olsun inşAllah

Altay Kadakal 6 Yıl Önce

Bu dünyada bolca eser bırakmış değerli büyüyüm, abimiz mekanın cennet olsun. Ufku ileri, görgüsü ve bilgisi tartışılmaz derecede olan, tanıyana bilgisiyle katkıda bulunan mükemmel bir insandı. Allah rahmet eylesin.

Hanefi ÜLKER 6 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin, makamı cennet olsun. Gümüşhane'mize çok değerli hizmetleri olmuştur, İyi bir bürokrattı fakat erken emekli oldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.