Gümüşhane Haberleri

Zonguldak'a Gümüşhaneli Orman Bölge Müdürü

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhaneli Orman Mühendisi Zekeriya Beyazlı, Zonguldak Orman Bölge Müdürü olarak atandı.

Gümüşhaneli Orman Mühendisi Zekeriya Beyazlı, Zonguldak Orman Bölge Müdürü olarak atandı.

Torul ilçesine bağlı Işık köyü nüfusuna kayıtlı ve son olarak Erzurum Orman Bölge Müdürlüğünde Bölge Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Beyazlı, Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü görevine başladı.

Orman Genel Müdürlüğü’nün her kademesinde görev yapan Beyazlı, Orman Mühendisleri Odası ile TOÇ-BİR-SEN başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşunda da aktif roller üstlendi ve yöneticilik yaptı.

Ahmet Sırrı Beşel’in Başmüfettiş olarak atanması ile boşalan Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü görevine atanan Zekeriya Beyazlı, Beşel’ den görevi devraldı.  Devir Teslim Törenine Personel Daire Başkanı Hüdaverdi Şen’in yanı sıra Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Zonguldak İşletme Müdürü katıldı. 

Bölge Müdürü Beyazlı Zonguldak’a gelmekten ve burada Bölge Müdürü olarak bu ekiple görev yapacak olmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, tüm ekibin başarılı çalışmalara imza attığını, çıtayı bir önceki dönemden daha yukarıya birlikte çıkaracaklarını söyledi.

Görev alanı olarak Zonguldak-Karabük-Bartın illerini kapsayan yeni Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı aynı zamanda lisanslı satranç sporcusu olup, 2005 Yılında Gölcük Satranç Eğitim Merkezinin de kurucularından olduğu öğrenildi.

Zekeriya Beyazlı Kimdir?

1990 Yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültelerden Mezun Oldu. Torul Orman İşletme Müdürlüğünde Mühendis olarak hizmeti ve askerlik görevi ifasını müteakiben, yaptığı görevler ise,” 1992-1994 Kıbrısçık Bolu Orman İşletme Şefliği, 1994-1998 Şiran Gümüşhane Orman İşletme Şefliği ve Kelkit Orman İşletme Şefliğine Vekalet, 1998-2002 Espiye Giresun Orman İşletme Şefliği, Yağlıdere Orman İşletme Şefliğine Vekalet, 2002-2003 Kava Samsun Orman işletme Şefliği, 2003-2005 Kandıra Kocaeli Orman işletme Şefliği, 2005-2006 Gölcük Kocaeli Orman İşletme Müdür Yardımcısı, 2006-2011 İzmit  Kocaeli 6 Nolu Orman Kadastro Komisyon Başkanlığı, 2011-2014 Akyazı Orman İşletme Müdürü, 2014-2018  Erzurum Orman Bölge Müdür Yardımcısı görevlerinde bulundu.

Beyazlı 11.07.2018 tarihinden itibaren atandığı Zonguldak Orman Bölge Müdürü olarak görevine devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Beyazlı’nın yabancı dili Fransızcadır.

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Beyazlı, 3  kez Kişisel Gelişim Eğitimi, Sosyal ve İş Hayatında İletişim, 11 kez muhtelif meslek eğitimi, Birim Yöneticilik seminerlerine, 3 kez de Yurt İçi ve Yurt Dışı Teknik Gezi Programlarına katıldı. Beyazlı’nın C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı da bulunmaktadır.
 

Yorumlar (3)

MESUT ERGÜN 6 Yıl Önce

Zekeriya Abimize yeni görevinde başarılar diliyorum.Allah muvaffak eylesin.

Zekeriya BEYAZLI 6 Yıl Önce

Yayınınız için teşekkür ediyorum

Zekeriya BEYAZLI 6 Yıl Önce

Haber için teşekkür ediyorum

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.