Gümüşhane Haberleri

Din görevlilerine trafik eğitimi

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhane’de İl Emniyet Müdürlüğünün eğitim programı kapsamında ilde görev yapan din görevlilerine yönelik eğitim düzenlendi.

Gümüşhane’de İl Emniyet Müdürlüğünün eğitim programı kapsamında ilde görev yapan din görevlilerine yönelik eğitim düzenlendi.

Ülkede trafik sorunlarının çözümü için yapılan çalışmalar kapsamında Gümüşhane’de de trafik eğitimi faaliyetleri devam ediyor. Gümüşhane’de yaşanan trafik kazalarını önlemek ve trafik düzenini sağlamak için denetimler yapılırken ayrıca projeler hazırlanıp eğitimler veriliyor.

Trafik kazalarında yaşanan ölümleri en az seviyeye indirmek için Vali Okay Memiş’in olurları ile hayata geçirilen “Emniyet Kemeri ile Hayata Bağlanın” projesi kapsamında ilde görev yapan Müftülük görevlilerinden toplam 100 din görevlisine Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü 4.Sınıf Emniyet Müdürü Celal Sarısoy tarafından eğitim programı anlatılarak projenin başarıya ulaşması için destek istendi.

Eğitim süreci hakkında açıklama yapan Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, Gümüşhane’de trafik sorununun çözümü için Trafik Eğitimi Seferberliği başlattıklarını, eğitimlerin ilk önce öğretmenler olmak üzere kamu kurum ve kuruluş çalışanları, ticari araç sürücüleri, öğrenciler ve tüm halkı kapsayacağını belirtti.
 

Yorumlar (1)

ergin karaçengel 6 Yıl Önce

Hocalarımız da inşAllah dini kurallara uygun olarak milletimize anlatırlar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.