Gümüşhane Haberleri

‘Gümüşhane olarak turizmden hak ettiğimiz payı almak istiyoruz’

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay ve beraberindeki heyet Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya’yı makamında ziyaret etti.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay ve beraberindeki heyet Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya’yı makamında ziyaret etti.

İl Kültür Turizm Müdürü Hüseyin Ateş, GTSO Başkan Yardımcısı Kamran Gündüz, ve Meclis Başkanı Adem Köse’nin katıldığı ziyaret Türkiye Seyahat Acenteleri Birliğinin İstanbul’da yer alan merkezinde gerçekleşti.

Ziyarette TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya’ya şehrin ve bölgenin turizm destinasyonları ve bölgede yer alan turizm işletmeleri hakkında bilgi vererek hazırlamış olduğu dosyayı sunan GTSO Başkanı İsmail Akçay, Gümüşhane’nin turizm altyapısının zenginleştirilmesi amacıyla son yıllarda önemli yatırımlar yapıldığını belirterek, bölgeye düzenlenecek tur ve organizasyonlarda Gümüşhane’de daha fazla önem gösterilmesi talep ederek, Gümüşhane olarak turizm sektöründen daha fazla pay almak istediklerini vurguladı.

“TURİZM ALTYAPIMIZI GÜÇLENDİRECEK ÇOK ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPILDI”

Altyapı ve konaklama bakımından geçmiş dönemlerde yaşanılan eksiklerin yapılan yatırımlar ve çalışmalar sayesinde giderildiğini ve gelebilecek tüm tur şirketlerini ve turistleri rahatça misafir edebileceklerini belirten Başkan Akçay, “Şehrimizin turizm altyapısının zenginleştirilmesi amacıyla çok önemli yatırımlar yapıldı. Milletvekillerimiz, Valiliğimiz, Merkez ve İlçe Belediye Başkanlarımız ve özel sektörümüze bu önemli yatırımlar için teşekkür ediyorum. Gümüşhane olarak turizme hazırız ve turizm sektöründen artık hak ettiğimiz payı almak istiyoruz” dedi.

“SİZLERİ VE EKİBİNİZİ ŞEHRİMİZE DAVET EDİYORUZ”

Konuşmasında Bağlıkaya’yı Gümüşhane’ye davet eden Akçay, “Şehrimiz turizm destinasyonları, kültürel varlıkları ve yöresel lezzetleri bakımından zengin bir çeşitliliğe sahip. Bizler şehrimizin sahip olduğu bu değerleri ülkemize ve dünyaya tanıtmaya hazırız. Şahsınız ve ekibinizi şehrimize ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirterek sizleri şehrimize davet ediyor, taleplerimizi dinleyerek göstermiş olduğunuz değerli misafirperverlikten dolayı da size ve ekibinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek GTSO Başkanı İsmail Akçay ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Bağlıkaya, 2019 yılı içerisinde ekibiyle birlikte Gümüşhane’ye gelme ve konaklama sözü verdi.

Bağlıkaya, turizm sektöründe kendine inanan ve hak ettiği değeri alma hedefiyle çalışan şehirlerin daima başarıya ulaşacağını ve hak ettiği değeri de en kısa sürede göreceğini söyledi. 

Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında ayrıca GTSO heyeti tarafından TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya’ya el dokuması Türk Bayrağı ve Coğrafi İşaretli ürünlerimiz olan Pestil ve Köme hediye edildi. 

Yorumlar (1)

Hayrettin 5 Yıl Önce

Limni, Tomara, Torul Kalesi gibi gittiğimizde yiyip içebileceğimiz, güzel bi çevre düzenlemesinin yapıldıuğı yerler daha çok istiyoruz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.