Gümüşhane Haberleri

700 tur operatörünün buluşacağı EMİT fuarı için geri sayım başladı

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Duyuru

Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 31 Ocak – 5 Şubat tarihlerinde kapılarını açacak.

Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 31 Ocak – 5 Şubat tarihlerinde kapılarını açacak.

Turizm alanında dünyanın en büyük 5. Fuarı olan ve kısa adı EMITT olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 31 Ocak’ta İstanbul Beylikdüzü’ndeki Tüyap Fuar Merkezinde başlıyor. 3 Şubat’a kadar açık olacak 23. EMİTT Fuarı sırasında Turizmgazetesi’nin organize ettiği Kuşaklar buluşması da gerçekleştirilecek.


turizmgazetesi'nin organize ettiği Turizmde Kuşaklar Buluşması'nın yanı sıra EMITT’te bu yıl sektör ile ilgili gündemdeki birçok konuyla ilgili sektör temsilcileri ve uzmanların katılacağı toplantılara da sahne olacak.

Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) Gazeteci, Emin Çapa’nın yöneteceği TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, TÜROFED Başkanı Osman Ayık, TTYD Başkanı Oya Narin, SKAL Başkanı Ata Eremsoy, Dijital Ajans Başkanı Ufuk Tarhan ve Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı Gürkan Boztepe’nin katılacağı toplantılar yapılacak.
 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un açılışını yapacağı fuara dünyanın çeşitli yerlerinden 100’e yakın ülkeden 700 tur operatörünün de TravelShop Turkey’in organize ettğii B2B Workshop’una geleceği bildirildi.

EMITT Fuarı’nda fütürist otelci Cem Kınay, Travel Tech Global Başkanı Ferda Kertmelioğlu, Neredekal.com Genel Müdürü Özkan Hacıoğlu, Enuygun CEO’su Çağlar Erol, tatilsepeti Genel Müdürü Koray Küçükyılmaz, HotelRunner Kurucu Ortağı Arden Agopyan, Travel Audience’den Arnaud Valion, Emirates Bölge Müdürü Bahar Ahmet Birinci’nin konuşmacı olacağı toplantılar yapılacak.

Gümüşhane’de önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda fuarda yerini alacak.
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.